Voi pelata vain yhtä reikää kerrallaan -GOLF

Näin ihan alkuun on ehkä parasta kertoa, että golfista minulla ei ole hajuakaan, mutta hyvän caddin minusta saisi, varsinkin jos saan ajaa golfautoa! 🙂

Olimme ystäväni kanssa tekemässä ensikosketusta lajiin Tapiolassa.  Heti alkuun tuli tunne, että ei olisi edes Suomessa. Ihana kenttä, sitä voisi harkita itsekin aloittaa pelaamisen. Muuten golf lyhyesti tuntuu olevan lajina: lyö, kiroa, etsi pallo ja lyö uudestaan.

Päivä alkoi ihanalla aamiaisella GLO Hotel Sellossa. Se on lähellä Tapiolan golfkenttää, joten myös kätevä paikka yöpyä pelireissulla.

https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-sello

Isäni on antanut minulle 3 kertaa joululahjaksi green cardin; tarkan markan mies, joka selkeästi on unohtanut, että minulla on 3 lasta. Odotetaan vielä yksi joulu, niin päästään kaikki ensi keväänä yhdessä. 🙂

Tapiola Golf on yksi Suomen ainoista links kentistä. Mitä tarkoittaa links kenttä? Mikä tekee golf-kentästä links-kentän? Maailmassa on n. 30 000 golfkenttää ja niistä ainoastaan 246 aitoa links-kenttää. Niistä 85 prosenttia sijaitsee Britteinsaarilla.

Aidon linksin maaperä on  tiivis ja hiekkapohjainen, siellä kasvavat ranta-alueille ominaiset ruoholaadut, jotka eivät menesty trooppisilla alueilla. Erinomaisen links-kentän voi kuitenkin myös rakentaa. Tapiolan golfkenttä on rakennettu entisen kaatopaikan päälle.

Tämä oli päivässä ehdottomasti parasta! 🙂

Maaperän ansiosta links-kenttien sadevesien läpäisykyky nopeaa ja kentät kuivuvat nopeasti. Links-väylät ovat nopeita ja pallo rullaa niillä pitkiä matkoja. Links-kentillä tartutaankin putteriin jo paljon ennen kuin pallo on viheriöllä.

Tapiolan golfkentällä on upeiden näkymien lisäksi, myös näyttävä klubirakennus -ei olisi ollut parempaa kenttää päästä tutustumaan lajiin!

http://www.tapiolagolf.fi/

GLO Hotelsilla on myös oma väylä Tapiola Golfissa.

MAJOITU GLO HOTELLEISSA JA SAA ETUJA! -15% päivän joustavasta hinnasta

Nauti päivästä golfkentän viheriöllä ja yövy ylellisesti GLO Hotelleissa. Tarjoamme  -15 % edun päivän joustavasta hinnasta. Alennettu hinta edellyttää vahvistetun tiiajan Tapiola Golfiin. 

lisätietoja: https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-sello/tapahtumat-kumppanit

 

Biancaneve on kotimainen urheiluvaatteiden ja yksilöllisten esiintymisasujen valmistaja.

https://www.biancaneve.fi/

Golf on vähän sama kuin syntymäpäivät.. paljon kivempaa jos ei laske.. 😉

Se, että sanoo, että golf on vain peli on vähän sama kuin sanoisi, että astronautti on vain pilotti.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.