Elämää sienessä – lasten paratiisi Italiassa

En ole pitänyt suurta meteliä siitä, missä olemme lomalla, koska yksi iso tekijä paikkaa valitessa on se, että siellä lomailevat ainoastaan italialaiset..

Olemme Adrianmeren rannalla, Marchen maakunnassa. Riva Verde on lomakohde, jossa olemme olleet nyt 2 kertaa ja on aika nähdä uusia lomakohteita, joten kerron mielelläni myös muille tästä lasten paratiisista, jossa myös vanhemmat viihtyvät. <3

Tààllà Italian itàrannikolla on resortti rannalla, jossa voi lasten kanssa kirjaimellisesti asua sienessà tai siisteissà huoneistoissa, joista on suora merinàkòala. Lensimme Italian pààkaupunkiin Roomaan, vuokrasimme auton ja ajoimme silmià hivelàn reitin kohti Riva Verdeà Italian poikki rannikolta toiselle.

Jo ensimmàisellà kerralla olin vaikuttunut, siità kuinka kaikki pelasi. Resortissa ei ole yhtàkààn roskaa maassa, kaikki on ehjàà, puhdasta ja palvelu sitàkin toimivampaa. Urheilumahdollisuudet ovat loistavat ja mistààn ei perità erillistà maksua. Ja kun on 3 lapsen kanssa yksin matkassa, niin turvallisuuden tunteen arvoa ei kannata vàhàtellà.

Vastaanotto / Neuvonta

Alueella on oma vesipuisto, jossa on useampia vesiliukumàkià eri ikàisille laskijoille. Majoittumiseen kuuluu kaikki resortin monipuoliset palvelut!

Alueen uusin vesiliukumàki on parikymmentà metrià talon terassilta.

Alue on tàynnà pienià yksityiskohtia, joista tulee mieleen, ettà olisi huvipuistossa.

Kesàkuussa ei ole vielà ruuhkaa!

Uima-altaiden syvimmàt kohdat ovat 1,25m. Useimmissa kohdissa metrin tai alle. Koko alue on suunniteltu pienten lasten turvallisuutta ajatellen. Uima-allas vahteja on useita ja ilman uimalakkeja ei myòskààn ole altaisiin asiaa; puhdasta.

Vesiliukumàkilinnat perheen pienimmille!

 

Kaksiratainen kobra vesiliukumàki on jo isompienkin poikien mieleen!

Majoituksen voi myòs ostaa tàysi- tai puolihoidolla.

Ensimmàisenà vuotena asuimme vàrikkàissà E-tyypin huoneistoissa suoraan altaan vieressà.

Pieni talo merinàkòalalla.

Tànà vuonna majoitustyyppimme on D, koska kaikki E-huoneistot olivat jo tàynnà. Onneksi! Joskus halvempi osoittautuu paremmaksi! Merinàkòala terassilta kruunaa majoituksen.

Alueella on oma hiekkaranta. Meillà on koko ajan samat paikat varattuna hiekkarannalla ja onneksi saimme ne suoraan kenttien vierestà làheltà merta. Meidàn pèrhe viettàà kentillà ison osan ajasta. Ranta on puhdas ja siellà on edullinen kahvila.

Rannat ovat puhtaat ja kesàkuussa on vielà vàhàn ihmisià.

Rannalta lòytyvàt myòs jalkapallo-, koripallo ja lentopallokentàt. Lapsille ja nuorille on pàivittàin ohjattua toimintaa.

 

Meillà oli Suomesta mukana tennis- ja sulkapallomailat, kori- ja jalkapallot. Tosin làhellà on useita kauppoja ja ostoskeskuksia, niin, ettà ne olisi voinut ostaa myòs tààltà. Alue on tunnettu Italian kenkàtuotannosta, joten kenkàtarjonta on valtava!

Minà teen mielellàni myòs lomalla ruokaa ja Italiassa se tuoksuu ja maistuu paremmalta kuin Suomessa. Ruokakaupoissa hintataso on myòs aivan toinen. Kuvan ruokakàrryssà on aurinkorasvoista kertakàyttòastioihin, lihat, vihannekset, hedelmàt, herkut ja pesuaineet. Hinta 200 €.

200€ !!

Paluumatkalle kannattaa làhteà ajoissa, koska Rooman ruuhkat voivat yllàttàà..

Làmmòllà suosittelen Riva Verdeà varsinkin kesàkuussa; vàhemmàn ihmisià, edullisemmat hinnat ja Suomessa taitaa tulla vettà!?

<3, Tua

-Koti on siellà missà sydàn on.

Omat kuvani eivàt tee paikalle oikeutta; linkissà video! http://www.rivaverde.it/