From Miss to Mrs; Outilicious polttarit Tallinnassa

”Kasvakaa kuin kaksi puuta, vahvoina omilla juurilla toisiin kietoutuneina, mutta älkää varjostako toisianne.” – Neuvoi yksi polttarivieraista tulevaa morsianta. Toinen muistutti: ”Olette samassa tiimissä, kannusta puolisoasi, auta kukoistamaan ja olemaan paras versio itsestään.”

”Älä kahlitse” kehoitti kolmas. ”Arvostakaa ja kunnioittakaa toisianne.” sanoi neljäs.

Minä neuvoin valitsemaan riidat tarkoin; pienistä ei kannata sanoa ja silloinkin, kun sanoo, tulee puhua toiselle kauniisti.

Polttarit alkoivat merimatkalla Tallinnaan. Uusi pikalaiva Tallink Megastar antoi siihen upeat puitteet.  Matkasimme Business lounge luokassa, joka on aivan loistava vaihtoehto kun matkustaa porukassa. Pääsimme kaikki istumaan yhdessä, syömään kun itselle sopi ja sieltä oli helppo piipahtaa laivan poikkeuksellisen isossa ostosmaailmassa.

https://www.tallinksilja.fi/megastar

Laivassa ostosmahdollisuuksia voisi tänä päivänä kutsua tavarataloksi; kahdessa kerroksessa laaja valikoima muodista kosmetiikkaan, leluista makeisiin, alkoholi tarjonta on tuttuun tapaan myös laajaakin laajempi erilaisten elintarvikkeiden pitäessä seuraa.

Vierailumme Tallinnassa oli sen verran lyhyt, että panostimme siellä lähinnä Spa hoitoihin ja terasseihin, joten oli kiva, että laivan tarjonta oli niin monipuolinen; shoppailuun laivalla olisi voinut käyttää enemmänkin aikaa.

Tallink hotelli spassa jalat ja läskit saivat kyytiä; spa sijaitsee kävelymatkan päässä terminaalista! Hoitoloiden edullinen hintataso houkuttelee käymään Tallinnassa useamminkin. Hotellin Hera salonki tarjoaa hoitoja päästä varpaisiin ja toimi hyvin vaikka meitä porhalsi kerralla koko ryhmä.

spa https://www.tallinkhotels.com/tallink-spa-conference-hotel

Hoidettu polttariporukka siirtyi span jälkeen terassille viereiselle Rotterdamin alueelle. Rotermann Citystä löytää Tallinnan parhaat ruokapaikat, kahviloita  ja pikkuliikkeitä joka makuun. Alueella on myös useita arkkitehtuurisesti upeita ja mielenkiitoisia rakennuksia.

Meillä kävi sään suhteen tuuri; aurinko porotti koko päivän. Polttarisankaritar Outi on ilmiömäinen mikrofonin päässä ja ”pääsi” viihdyttämän terassin asiakkaita ”Rotunaisella”.

Sitten olikin aika palata Megastarille ja matkata takaisin kohti Helsingin yötä.

Paluumatkalla Outi pääsi Marianne Harjulan käsittelyyn ja hänelle tehtiin koehäämeikki. Päivä oli tässä jo pitkällä, mutta ilta vasta nuori.

Auringonlaskut ovat todistusaineistoa siitä, että mitä tahansa tapahtuukin, niin jokainen päivä voi päättyä kauniisti. Jokainen auringonnousu tuo taas mukanaan uuden alun. Avioliitto on myös uusi alku. Se on aika, josta alkaa uusi alku; kaiken se voi antaa ja kaiken se voi unohtaa.

Sanotaan, että pitäisi naida paras ystävänsä, mutta olen siitä eri mieltä. Jos jotain menisi vikaan, niin sitä menettäisi kerralla sekä puolisonsa, että parhaan ystävänsä! 😉 Kiitos Outi, että pyysit mut kaasoksi! Love you! <3

Helsinkiin saavuttuamme siirryimme ensin uuteen Singers Karaokeen, jossa lavalle nousee lähinnä huippulaulajat tai sitten pitää olla kahdessa promillessa.. ;D – Me edustimme lähinnä jälkimmäistä! Outi keräsi tässä vaiheessa esiintymisellään jo seteleitä!

Jossain vaiheessa iltaa tulee vaihe, kun kamerat pistetään polttareissa sivuun. Tuleva morsian palautettiin kuitenkin aamuyöstä kotiin kaksin jaloin.

Onnea Outi ja Panu; Olkoon rakkaus teille matka, joka alkaa ikuisesti.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.