Tuan Dieettikeitto!

Kaupallinen yhteistyö Keittiömaailman kanssa

On tavoitteita ja sitten on tulokset: taas on tullut se aika vuodesta, kun pitää miettiä, miltä näyttää myös vaatteiden alta! Jos ja kun salilla on tultu käytyä ns. ei yhtään, niin nopein reitti keventää olemusta on vihannes-kaalikeitto dieetti! Viikossa lähtee kevyesti monta kiloa!

Raaka-aineet: 1 kaali, 3-5  porkkanaa, punainen ja keltainen paprika, selleri, purjo, persiljanippu, tomaatteja ja liemikuutio.

Tomaattien sijaan minä lisään keittoon tomaattimurskaa, joka on maustettu chilillä. Tuo keittoon makua ja potkua!

Kuutioi kaikki vihannekset kattilaan, lisää joukkoon tomaattimurska ja liemikuutio, sekoita ja lisää vettä, niin että vesi näkyy, mutta ei peitä vihanneksia. Sekoita ja anna kiehua, kunnes vihannekset ovat kypsiä.

Vihannekset ovat terveellisiä ja useat niistä myös edullisia! Oma vartalo on oikeasti ainoa paikka, missä on pakko asua. Siitä kannattaa pitää huolta. Jos jääkaapissa pitää terveellistä ruokaa, sitä syö terveellistä ruokaa.

Yleensä jos haluan laihduttaa, niin lihon. Sitä miettii enemmän ruokaa, kun sitä ei saisi syödä. Tämän keiton etuna on, että sitä saa syödä vaikka koko ajan ja se on syötävää myös kylmänä. Kylläisenä ei lipsahda herkkuihin yhtä herkästi!

Selleri ja persilja poistavat hyvin kehon ylimääräisiä nesteitä! Ruoka on bensaa, ei terapiaa. Dietti on ainoa peli missä voittaa kun häviää. Jokainen sadan gramman menetys on askel parempaan!

On jännä, että laihalle saa sanoa, että on liian laiha, mutta lihavalle ei, että on lihava. Jokaisella on oma sisäinen paino, joka tuntuu hyvältä ja oikealta. Joskus sitä on vaan vaikea pitää yllä. Minulle tilinpäätös aika on vuoden hirveintä aikaa ja se näkyy myös vaa’assa. Työpuristuksen jälkeen on aika laittaa taas kurvit kuosiin ja keitto on toiminut minulla siinä vuosittain! Kevään tullessa on toki myös helpompi lisätä (lue aloittaa) liikuntaa.

Keittämisen jälkeen soseutan keiton, koska se on helppo siten juoda myös kupista! Bon Appétit!

Koska mikään ei maistu niin hyvältä kuin hoikkuus tuntuu.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Keittiössäni on Oraksen Aventa hana pesukoneventtiilillä. www.oras.com

A la Carte -keittiöissä on kansainvälinen design-ilme ja huippuunsa viety laatutaso. Mallistossa ja mekanismeissa korostuvat trendikkyys ja hiotut yksityiskohdat, jotka viimeistelevät kokonaisuuden. A la Carte -keittiöt on kotimainen avainlipputuote, joka valmistetaan Nastolassa.

http://www.keittiomaailma.fi/a-la-carte/keittiot/

 

Keittiöni musta kivitaso on myös kotimainen: http://www.ylamaangraniitti.fi/

#diettikeitto #kaalikeittodietti #oras #ylämaangraniitti #keittiömaailma #alacartekeittiöt