Kukaan ei tule tai poistu kuulematta

Kaupallinen yhteistyö Abloyn kanssa.

Tiedätkö sen tunteen, kun joku ulkopuolinen on ollut luvatta kodissasi? Minä tiedän. Olin myös niitä, jotka piilottivat avaimen kukkaruukkuun ja sen seuraukseni kotiini murtauduttiin pari vuotta sitten. Turvallisuus on tunne, jota ilman ei halua elää ja jonka voi ostaa. Yksi niistä on lukko, johon ei tarvita avainta. Kodin lukitus on astunut uudelle aikakaudelle. Lukko tuo turvaa, mutta avaimen kadottaminen huolta. Lukko taas ilman avainta tuo turvaa taloon.

Menestys ei ole avain onnellisuuteen, eikä aikaisemmin ollut olemassa lukkoa ilman avainta; nyt on! Ja koska on helpompi hävittää kuin löytää, niin lukko ilman avainta on hyvä ratkaisu.

Nyt voin avata kotioveni minulle sopivimmalla tavalla; Yale Doorman on mahdollista avata ja lukita kolmella eri tavalla – koodilla, kulkutunnisteella tai kaukoavaimella. Voin valita itselle ja perheelle sopivimman vaihtoehdon. Lukon toiminta on varmaa ja luotettavaa kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

Älä jätä avainta kynnysmaton alle, vaan anna tarvittaessa tilapäinen koodi sitä tarvitsevan käyttöön. Koodi on voimassa yhden vuorokauden (24h), jonka jälkeen koodi lakkaa toimimasta.

Yale Doorman on kehitetty ASSA ABLOY konsernin yhteistyönä ja tuotteessa käytetään Abloyn kehittämää ja valmistamaa lukkorunkoa.

Onko ovi varmasti lukossa?

Minun ei tarvitse enää miettiä menikö ulko-ovi varmasti lukkoon. Yale Doorman-älylukon automaattinen lukintatoiminto lukitsee automaattisesti oven sen suljettuani. Oven avaamisen ja sulkemisen yhteydessä tulee myös lyhyt melodia, joka luo turvallisuuden tunneta; kukaan ei tule tai poistu kuulematta.

Lukko johon käy jokainen avain on hyödytön, eikä onneksi ole avainta, joka kävisi jokaiseen lukkoon. Joskus lukon iälläkään ei ole väliä, kunhan siihen on avain. Tosin vanhat avaimet eivät avaa uusia lukkoja. Sitten on yale-doorman; sähköinen lukko, johon ei tarvita enää avainta.

Joskus hiljaisuus on paras avain sulkemaan metelin. Ja koska yleensä viimeinen avain renkaassa sopii lukkoon; ei pidä antaa periksi.

Jos hävität avaimen; koputa -päästän sinut sisään.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

http://www.abloy.fi/fi/abloy/abloyfi/tuotteet/ratkaisut/yale-doorman/

Lukon myynnin ja asennuksen ammattitaidolla tekee monipuolisiin turvallisuusratkaisuihin erikoistunut lukkoliike:

Etusivu

Turvatalo Tapiolan Yleishuolto Oy on vuonna 1959 perustettu lukkoliike joka tarjoaa erilaisia lukitus- ja turvallisuuspalveluja yrityksille ja kotiin.

#lukko #abloy #yale-doorman #turvatalo