Lasten NEW YORK kylpyhuone mustalla lasilla

Kaupallinen yhteistyö mainittujen yritysten kanssa.

Mikään työ ei ole valmista ennenkuin paperityöt on tehty – varsinkaan vessassa! Lasten kylpyhuoneen suunnittelu alkoi mustavalkoisesta WC-istuimesta. Kun talo on pikkupoikia täynnä on kätevää, että se on seinään asennettu ja lattia sen alta helposti pestävissä!

Laattoja on kylpyhuoneessa kaiken kaikkiaan 7 erilaista. Kaaosta hillitsee värien rajallinen käyttö. Musta-valkoinen väriteema hallitsee talon kaikkia kylpyhuoneita ja myös vessa koteloitiin samalla teemalla. Halusin ehdottomasti seinämallisen WC-istuimen mustalla kannella ja onnekseni sellainen löytyi Gustavsbergin valikoimista! https://www.gustavsberg.com/fi/

Gustavsberg on suunnitellut WC-istuimia ottaen huomioon laadun, toiminnallisuuden ja Skandinaavisen muotoilun.

Kun koti on kolmikerroksinen, niinkuin edellinenkin, niin kokemuksen syvällä rintaäänellä lastenkerroksen pyykkihuolto kannatti keskittää lastenkerrokseen. Electroluxin pyykinpesukone on Gigantista https://www.gigantti.fi/  . Se sekä pesee, että kuivaa. Lapsitaloudessa ja tilan maksimoinnissa ehdoton must! Suosittelen!

Tämän päivän pesukoneet ovat monitoimikoneita. Minulle koneet ovat kaikki haasteellisia, mutta onneksi pyykkihuolto tällä koneella pelaa tehokkaasti kuivaksi asti. Kolmen lapsen kanssa pyykkiä tulee paljon ja helpottaa arkea kun vaatteet saa koneesta kaappiin. http://www.electrolux.fi/

Laatat ja lavuaari ovat Vehonimen laattamyymälästä. Koska laattoja oli runsaasti, auttoi suunnittelussa ja lopputuloksen hahmottamisessa tietokoneella tehty suunnitelma.  http://laattamyymala.fi/. Lavuaarin hana on myös kotimaisen Oraksen mallistosta.

Oraksen sadevesisuihkussa voi itse määritellä veden tulon määrän, keston ja lämpötilan. Lasten pitää vain painaa nappia!

http://www.oras.com/fi/etusivu/

”If you can dream it, you can do it.”

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#gustavsberg #oras #vehoniemenlaattamyymälä #lastenkylpyhuone #gigantti #electrolux