Ei ole tärkeää mitä katsot, vaan mitä näet -Comossa

Kaupallinen yhteistyö Proud Optiikan kanssa.

Otan mieluummin elämän täynnä virheitä, kuin sydämen täynnä katumusta. Ja sitten on tilanteita, jolloin piilouduin aurinkolasien taakse, vaikka silmät ovat sielun peili.

Sitten on Como, kaupunki keskellä kukkuloita kauniin järven rannalla. Comon kauneus ei katoa edes pilvisellä säällä ja siitä on 20 vuoden varrella tullut paikkana minulle rakas. Tuntuu hyvältä, kun sen kaduilla osaa ajaa ilman karttaa ja tietää minne menee; edes silloin.

Comossa on useita upeita hyvin vanhoja kirkkoja. Comon tuomiokirkon rakentaminen aloitettiin vuonna 1398 paikalla, jossa ennen oli sijainnut romaaniseen tyyliin rakennettu kirkko Santa Maria Maggiore. Kirkon julkisivu rakennettiin vuonna 1457.

Pitää oppia eilisestä, elää tänään ja toivoa huomisesta. Italiassa perhe on tärkeä, mutta niin se on myös Suomessa. Jos perheeni olisi hedelmä, se olisi mandariini; kaikki tiiviisti yhdessä kiinni, mutta omia erillisiä yksikköjä.

Elämä on vähän kuin polkupyörällä ajo; jotta tasapaino säilyy, pitää pysyä liikkeessä. Elämä on myös vähän niinkuin pedaali, sinut voidaan painaa alas, mutta mikään ei estä nousemasta uudestaan ylös. – Tandemia on vaikea ajaa yksin.

Usko muokkaa totuutta. Usko ei ole totuutta ilman todisteita, vaan varauksetonta luottamista. Kaikista haaveista voi tulla totta, jos on vain rohkeutta tavoitella niitä. Elämästä ei tule parempaa sattumalta vaan muutoksella!

Ei pidä seurata haaveita joita miettii, vaan haaveita joita tuntee.

Italia on myös makeaa mahan täydeltä; toinen toistaan kauniimpia ja makeampia. Monet maistavat paljon, tietävät paljon, mutta tuntevat liian vähän. Kun tarjonta on runsas, niin saattaa olla vaikea tyytyä vain yhteen.

Comojärvi (ital. Lago di Como, myös Lario) on järvi Pohjois-Italiassa Lombardian maakunnassa. Sen pinta-ala on 146 km² ja se on Italian kolmanneksi suurin järvi Gardajärven ja Maggiorejärven jälkeen. Comojärvi on yksi Euroopan syvimmistä järvistä; sen syvin kohta on yli 400 metrin syvyydessä. Y:n muotoisen järven suurin pituus on 46 km ja leveys 4,5 km. (Wikipedia)

Mitä eroa on tykkäämisellä ja rakastamisella? Buddha sanoi: ”Kun tykkää kukasta, sen vain poimii ylös. Kun rakastaa kukkaa, sitä kastelee joka päivä.”

Vain sokeat käyttävät aurinkolaseja sisällä.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#Como #proudoptiikka #TomFord #Andiata

http://www.proudoptiikka.fi/

Proud Optiikka on viisivuotias yksityinen ja kotimainen optikkoliike Helsingin Ullanlinnassa. Proud Optiikka sijaitsee osoitteessa Korkeavuorenkatu 19, suoraan Johanneksen kirkkoa vastapäätä. Laadukkaiden tuotemerkkien lisäksi sieltä saa aina yksilöllistä ja asiantuntevaa palvelua.

Valikoimasta löydät trendikkäitä, rohkeita, muodikkaita ja klassisia kehyksiä kaikenikäisille.

Tuan aurinkolasit: Tom Ford / Proud Optiikka

Korkeavuorenkatu 19, 00130 Helsinki, P. 09 477 5150, info@proudoptiikka.fi

Tuan takki: Andiata https://andiata.com/