Jos juoksee kahden jäniksen perässä, ei saa kiinni kumpaakaan

Kaupallinen yhteistyö Keittiömaailman kanssa.

Pääsiäinen on ainoa aika vuodesta, jolloin on turvallista laittaa kaikki munat samaan koriin.

Maalasimme tänä vuonna pääsiäismunia vain yhdellä värillä; mustalla. Onneksi keittiön kivitaso oli myös musta; antoi anteeksi kostean maalin kosketuksen.

Jos juoksee kahden jäniksen perässä, ei saa kiinni kumpaakaan, vähän sama munien kanssa, ei kannata hautoa kuin yhtä kerrallaan.

Ylämaa graniitti- ja kvartsitasoille on 10 vuoden takuu, joka kertoo laadusta. Kivelle voi ostaa myös elämän kolhut kattavan YLÄMAA IKITAKUUN. Suklaamunaa ei kannata pudottaa kivitasolle tai sen saa takuuvarmasti sen jälkeen syödä.

Maitosuklaa syntyy kun tumman suklaan ainesten lisäksi lisätään maitoa. Kaakaomassasta, kaakaovoista ja sokerista valmistetaan taas tummaa suklaata.

Valkoinen suklaa eli valkosuklaa ei ole suklaata!  Se valmistetaan kaakaovoista tai muista kasvirasvoista, sokerista ja maitojauheesta ja maustetaan useimmiten vaniljalla. Valkoisessa suklaassa ei ole lainkaan kaakaomassaa, suklaan perusraaka-ainetta.

Suklaata valmistetaan kolmesta kaakaopapulajista, jotka kasvavat kaakaopuissa.

Joten suklaa on vähän niinkuin vihannes -eli salaattia.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

 

    http://www.ylamaangraniitti.fi/index.html

Aito Ylämaa kivitaso antaa luonnonvoimaa. Kivi ei ole ainoastaan kaunis, vaan lähes ikuinen elementti. Kiven käyttö ei rajoitu pöytäpintoihin – vain mielikuvitus on rajana.

Ylämaan Graniitti Oy löytää aktiivisesti – mutta eettisesti valmistettuja – kivilaatuja maailmalta. ORIGINAL YLÄMAA DESIGN -leima takaa, että kivitasosi on aito skandinaavinen design-tuote Ylämaa kivimallistosta ja kiven työstöt ovat suomalaista laatutyötä.

http://www.keittiomaailma.fi

#keittiö #keittiömaailma #ylämaangraniitti #pääsiäinen