Jos minä olisin sade, olisin hurrikaani

Kaupallinen yhteistyö Oraksen kanssa.

Jotkut ihmiset tuntevat sateen, toiset  vaan kastuvat. Suihkussakin voi vaan peseytyä tai voi tuntea miltä vesi tuntuu iholla. Tuntea miten se vie mukanaan huolet.

Suihku on mahtava paikka. Se puhdistaa niin ulkoa kuin sisältä, saa sinut kuullostamaan ammattilaulajalta ja auttaa tekemään elämän suuria valintoja. Oraksen sadevesisuihkussa veden määrän tulon ja keston voi itse määritellä; joten sinne ei jää myöskään vahingossa asumaan.

Vesipisarat putoavat, koska taivas ei enää jaksa kannatella niitä. Vähän niinkuin kyyneleet, joita sydän ei jaksa enää kannatella. Sateessa on hyvä kävellä, koska kukaan ei huomaa kyyneleitä. Mutta samaan aikaan kun sataa, kannattaa etsiä sateenkaarta, koska sateenkaarta ei saa ilman sadetta.

On hyvä muistaa, että ei ole merkitystä osaako ennustaa sadetta, mutta se, että osaa rakentaa Nooan arkin on.

Kylphuoneen laatat ovat Vehoniemenlaatasta. http://laattamyymala.fi/

Mustavalkoinen kylpyhuone on uudessa kodissani lasten kerroksessa. Ajastettu suihku pitää huolta vesilaskusta, sateen lailla putoava vesi taas houkuttelee suihkuun.

Helppokäyttöinen; paina vain nappia ja nauti. Onnellisuutta on pitkä kuuma suihku.

Ilman sadetta mikään ei kasva. Kannattaa oppia arvostamaan elämän myrskyjä.

Joskus elämässä voi tuntua, että kaikki menee viemäristä alas. Silloin kannattaa muistaa, että vesi ei katoa mihinkään, se vain menee kiertoon.

Jos minä olisin sade, olisin hurrikaani.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

http://www.oras.com/fi/tuotteet/oras-signa/product/6392-11/

Oras Signa 6392-11 Sadesuihkuhana, 3 V

Termostaattinen sadesuihkuhana, joka reagoi tulovesien lämpötilan vaihteluihin nopeasti ja tarkasti sekä pitää valitun lämpötilan tasaisena. Lämmönsäätökahvassa on lämpötilan rajoitin, joka voidaan ohittaa nappia painamalla. Vaihtimen avulla vedentulo käännetään käsisuihkulta yläsuihkulle ja päinvastoin. Hanaan on integroitu saippuateline. Irtopohjan ansiosta teline on helppo puhdistaa. EcoLed-painike toimii virtaaman säätimenä sekä näyttää valolla veden ja energiansäästön kannalta ihanteellisen suihkuajan.

#oras #sadesuihku #signa