Tahkon Villa Murussa -kaikkea paitsi tylsää!

Kaupallinen yhteistyö Tahkon kanssa.

Hiihtoloma lasten ehdoilla tarkoittaa sitä, että lasken rinteessä viimeisen perässä näpit jäässä. Tärkeintä on kuitenkin, että lapset nauttivat ja oppivat lasku laskulta taitavimmiksi laskijoiksi turvallisesti. Olin ensimmäistä kertaa Tahkolla lasten kanssa ja se on loistava lomanviettokohde siedettävän ajomatkan päässä Helsingistä.

Rinteitä on laaja valikoima; aloittelijoiden rinteistä vaativiin, Vaikka laskettelijoita oli runsaasti, niin hissijonot olivat lyhyitä ja liikkuivat nopeasti. Iltaisin valaistuilla rinteillä oli upeat näkymät!

Rinteissä on useita eri tapoja ruokailla myös terveellisesti.. Näin hiihtolomalla me nautimme päivittäin myös kaakaosta ja bataattiranskalaisista.

Tahkolla on suksivuokraamon ohessa myös HEAD lasketteluvarustekauppa. Kaikilla lapsilla on nyt omat sukset ja monot, jotka kiertävät jatkossa vanhimmalta nuorimmalle. Pojat käyttävät jo sauvoja, jotka ovat fiksusti muokattavissa pituuden mukaan!

Thule suksiboksit – Auto oli täyteen pakattu ja ilman Thulen kattoboxia ei olisi selvitty! Ilman boxia autoon ei mahtuisi kuin lasten sukset!

Ja mikä parasta, myös naisen on sitä helppo käyttää. 🙂 Thulen kattoboxissa on muuten myös valot, jotka syttyvät kun kannen avaa; kätevää pimeässä. Suosittelen!

https://www.thule.com/fi-fi/fi/cargo-carrier

Majoituimme Tahkolla ystävieni Outin ja Panun omistamaan ylelliseen Villa Muruun. https://www.facebook.com/villamuru/

He vuokraavat kaunista hirsihuvilaa järven rannalla tuolihissejä vastapäätä. Villa Murussa on 5 makuuhuonetta ja iso parvi.
Hinnat alk. 1900€/vko, tiedustelut: villamuru@gmail.com, p. 0452048004

Olohuoneen katossa liitävä upea merikotka on graafikko Erik Bruunin piirtämä ja se on luonnonmukaisessa koossa! www.bruundesign.com

Villa Muru on kalustettu pitkälti AmandaB kalusteilla, koriste-esineillä ja astioilla. http://www.amandabshop.com/shop/front

Onnea ei voi ostaa, mutta laskettelulipun voi!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#tahko #kuopiotahko #visitkuopio #tahkocom #tahkonrinteet #tahkoskiresort #kaikkeapaitsitylsää #villamuru