Laukka 1v. -Ystävänpäivänä hyvässä seurassa

Kun tilaisuuteen saapuu presidentti tuo hän mukanaan arvokkuutta, johon verrattuna ympärillä olevat upeat korutkin kalpenevat. Marko Björsin suunnittelema hevosaiheinen Laukka korusarja täytti 1v. ja A. Tillanderilla järjestetyt juhlat olivat lämminhenkiset ja viihtyisät; illan mittaan jopa riemukkaat; onnistuneet juhlat ja oli ilo päästä mukaan.

Presidentti Tarja Halonen sai Marko Björsin suunnitteleman korusarjan uusimman korun ensikappaleen kiitokseksi hänen suomenhevosen parissa tekemälleen työlle.

Sankarinaula-korun on suunnitellut hevosmiehenä tunnettu charmantti Marko Björs. Hyvällä asialla oleva A.Tillander lahjoittaa jokaisesta myydystä korusta rahaa suomenhevosen parissa tehtävälle nuorisotyölle.

A. Tillanderin Laukka-korusarja sai alkunsa pussista, johon ratsastusvalmentaja Marko Björs oli kerännyt tallilta hevosenkengän, nauloja, kuolaimet ja jalustimia. Lisäksi hän oli piirrellyt paperille muutamia koruluonnoksia. Menestystarina jo ensimmäisenä vuotena. ”Lähti laukalle koko homma”, Marko sanoo

Mallisto on saanut kiitosta muotoilijoilta ja muotiväeltä. Tyylikkäät hevosaiheiset korut ovat myös käyneet kaupaksi ja herättäneet kiinnostusta myös ulkomailla.

Mukana juhlahumussa oli myös Ihana Aira Samulin. Hän on myös suunnitellut korusarjan, joka kantaa nimeä, joka kuvastaa hänestä säteilevää tunnetta; ILO.

Oikealla: Marianna ”Kana” Alanen on artisti, juontaja, suunnittelija, käsityöläinen, sekä varsinkin eläinten puolustaja. Vasemmalla: juontaja/laulaja Tea Hiilloste on omimmillaan ylläpitämässä iloista, liikunnallista ja musiikillista meininkiä tapahtumassa kuin tapahtumassa! Heidän seurassaan hymystä ei tule loppua!

Olin juhlimassa Laukka korusarjan 1v. syntymäpäiviä ja ystävänpäivää yrittäjäystäväni Liisa Leskisen kanssa ja oli kyllä poikkeuksellisen kiva ilta.

Tämä ystävänpäivä meni teemalla: 😉

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Laukka #A.Tillander #MarkoBjörs #Ystävänpäivä