Jos peilistä näkyisikin luonne eikä ulkokuori -säikähtäisitkö?

Jos etsii jotain ihmistä, joka muuttaisi elämän, niin kannattaa katsoa peiliin, koska hän katsoo sieltä. Tosin peilitkin valehtelevat, ne eivät kerro sisimmästä mitään. Toisaalta, jos osaa katsoa silmiin; ne ovat sielun peili. Kauneus alkaakin pään sisältä, ei sen ulkokuoresta.

Sitä on usein itsensä pahin kriitikko. Peiliin pitäisi osata katsoa niin, ettei etsi virheitä.

Usko tai älä -niin tämä peili on Ikeasta! Se on mallikappale, joka ei koskaan tullut myyntiin. Ehkä se oli mallistoon liian kallis tai mauton -mene ja tiedä, minulle se oli rakkautta ensi silmäyksellä ja se on ollut eri kotieni seinillä jo vuosia. Uudessa kodissa se päätyi ensi kertaa vessan peiliksi.

Peili kertoo sen miltä näyttää, mutta ei sitä mitä olemme. Onkin kaksi tapaa välittää valoa, joko olla kynttilän liekki tai peili, joka heijastaa. On hyvä muistaa, että elämä on kuin peili; kun sille hymyilee, se hymyilee suoraan takaisin.

Antiikkipeili löytyi vuosia sitten Lahden Antiikkitukusta. Se on kuin aarreaitta, josta olen löytänyt liikkeeseeni aarteita mm. ranskalaisen 1800-luvun katoksellisen myyntikärryn 8:lla soittorasialla. Vanhoilla esineillä on usein tarina, harmi että ne usein hukkuvat matkan varrella.

Myös elämässä ihmiset tulevat ja menevät, mutta se kuka ei koskaan lähde, katsoo sinua peilistä; ole hyvä itsellesi.

-Kuvan peili (AmandaB) löytyy eteisestäni-

Peili voi olla myös ystävä, koska se ei koska naura silloin kun itken.

Joskus taas luottamus on kuin peili, kun se menee kerran rikki, sitä ei saa koskaan korjattua enää samanlaiseksi.

Vierasvessan peililipasto on myös ystäväni Liisan AmandaB mallistoa ja se on yksi harvoista kalusteista, joita olen ostanut uuteen kotiimme; peili tuo avaruutta pieneen tilaan.

Monet sanovat, että maailmaa pitäisi muuttaa, mutta kannattaa katsoa itseään peiliin ja aloittaa muutos itsestään.

Makuuhuoneeni peili on ostettu vuosia sitten Italiasta ja sen rosoisesta kehyksestä näkee, että se on käsin veistetty. Aito kauneus on harvoin sliipattua.

Ihmiset puhuvat paljon, siksi kannattaakin mieluummin katsoa, mitä he tekevät. Jos peilistä näkyisikin luonne eikä ulkokuori -säikähtäisitkö?

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#peili #AmandaB