Vessamysteeri; miehillä on millä tähdätä, miten sillä ei osu?

Kaupallinen yhteistyö Gustavsberg:in kanssa.

Mikään työ ei ole valmista, ennenkuin paperityöt on tehty. En voi tajuta, miksi vessapaperia mainostetaan niin paljon; en tiedä ketään, joka ei sitä ostaisi. Muuten elämän pitää olla kuin vessapaperi; pitkää ja hyödyllistä.

Lapsilla ”alakerran erite” jutut ovat heidän mielestään niitä kaikkein hauskimpia, kunnes ikää tulee lisää ja löytää itsestään termin vieraskorea vatsa. Mutta samaan aikaan mikään ei kevennä niin paljon, kuin vessassa käynti. Tosin tänäpäivänä tuntuu, että porukka ottaa siellä lähinnä kuvia. Ei tarvitse edes mennä montaa vuotta taaksepäin, niin termiä vessaselfie, ei ollut edes olemassa.

GUSTAVSBERG WC-istuin Artic 4300 – piilo S-lukolla, 3/6 l Duo-huuhtelu, Soft Close/Quick Release -istuinkansi

WC on usein pieni koppi oven takana, jonka ainoa tarkoitus on tyydyttää tarpeita, mutta samalla se on myös paikka, josta sanotaan esim. ravintoloissa, että se kertoo myös keittiön siisteyden. Minä halusin tehdä omastani taidetta; jonka jokainen osa on osa kokonaisuutta.

Tässä vessassa luotan siihen, että eritteet osuvat posliinikulhoon ja valitsin esteettisin perustein jallallisen mallin. Lattia kun olisi helpompi pestä ohimenneistä nesteistä seinämallissa. Tämä on minulle mysteeri; miehillä on vielä millä tähdätä, miten on mahdollista, että sillä ei osu?

Musta WC-kansi oli toiveissa alusta asti ja se, että se laskeutuu äänettömästi on ehdottomasti lapsiperheessä etu.

Tilaan mennään eteisestä; värimaailmat sointuvat yhteen. Myös vessanoven kahva on kultainen.

Vernetin kaappi on tehty tilauksesta Ranskassa. Siihen lisätään päälle vielä lasi mittojen mukaan, upotetaan marmorista tehty käsinpesuallas ja lisätään hana. Paljon vaivaa, mutta vuosiksi iloa. www.vernet.fi

Kylpyhuoneen laatat ja marmori allas ovat Kangasalalta Vehoniemen laattamyymälästä http://laattamyymala.fi .

He tekivät minulle tietokoneella kuvan, mikä antoi osviittaa, miltä valitsemani laatat ja Gustavsbergin wc-istuin tulisivat näyttämään; helpottaa hahmoittamista todella paljon. Suosittelen!

Valkoinen orkidea on lempikukkani ja niitä löytyy kodistani aina useita -myös vessasta.

Laatoituksen on tehnyt https://www.facebook.com/vvsrakennus/?fref=ts

Vadim Veidenbaum on tarkka ja taitava laattamies; voin lämmöllä suositella häntä!

Vessojen käsipyyhkeet ovat kuin kaulaliinat; niitä ei pestä tarpeeksi usein. Vierasvessan pienet yksittäiset käsipyyhkeet ovat hygieenisiä ja ylellisiä. Omani ovat kotimaisen Luinspa mallistoa, jotka tuovat spa-fiiliksen jokaiseen kotiin. https://www.luinspa.fi/

WC:n seinille pääsi myös omia tauluja. Ne on kehystänyt Kaken kehys Lauttasaaresta. www.kakenkehys.fi

Kehys on puolet taulusta; joskus enemmän..

Taulujen aiheet tulevat usein tunteista. Taulua maalatessani saatoin ajatella, että miehet ovat kuin yleisiä vessoja; joko varattuja tai täynnä p….. ?

En ole maalannut yli vuoteen, mikä on hyvä, koska seiniä on talossa rajallinen määrä.

Ihana peililipasto on ystäväni Liisa Leskisen perheyrityksen AmandaB mallistoa. Se piilottaa osan tuikitarpeellisesta kosmetiikasta ja peilipinta tuo avaruutta pieneen tilaan. Varsinkin tuoksukynttilät ovat myös usein tässä tilassa tarpeellisia.. Vanilja on lempituoksuni. www.amandabshop.com

Tarjottimen toi uuteen kotiini lahjaksi ystäväni Marianne Harjula. Kuvio tarjottimessa on tällä hetkellä trendikäs sisustuskuosi ja mustavalkoinen väri teki siitä täydellisen osan vessan sisustusta. Kiitos Marianne! <3

Lahjakas taiteilijaystäväni Gabriela von Girs on maalannut WC:n kolmannen taulun. Hänen töistään olen saanut inspiraation omien taulujeni mustiin taustoihin.

Luovuus on rohkeutta; taidenäyttely voi olla myös vessassa.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Gustavsberg #WC #WC-istuin #Amandab #vehoniemenlaattamyymälä #vvs-rakennus #jeanvernet

 

WC-istuimet

WC-istuimen on oltava helposti puhdistettava, näytettävä raikkaalta ja kestettävä pitkään. Sen vuoksi Gustavsberg on käyttänyt paljon aikaa ja energiaa älykkäiden ratkaisujen, posliinin laadun ja tyylikkään muotoilun kehittämiseen. Heiltä löytää valikoimista monia WC-istuinmalleja sen mukaan, miltä kylpyhuone näyttää ja mitä toivomuksia on. Riippumatta siitä, arvostatko ylellisyyden tunnetta vai pelkkää toimivuutta, Gustavsbergillä on sinulle ja kylpyhuoneellesi sopiva WC-istuin.

https://www.gustavsberg.com/fi/