Penne ajatuksistasi; mitä mieltä olet uudesta keittiöstäni?

Kaupallinen yhteistyö Keittiömaailman kanssa.

Keittiöni ikkuna on lattiasta kattoon ja sen näkymä on urheilupuiston jääkiekkokentälle talvella, tenniskentille kesällä. Pitää kehittää joku valomerkki järjestelmä, jolla viestittää lapsille, että ruoka on valmista, koska naapurit tuskin innostuvat megafonista, jolla näkisin kyllä itseni huutamassa: ”Enzo ja Tito; syömään!”

Ranskalaisen Jean Vernet lipaston, joka kätkee sisälleen työpöytäni, vierestä pääsee sisään kodin tankkauskeskukseen keittiöön, jossa lapset ainakin näin alkuun ovat tehneet myös läksyjä. Keittiö oli lapsuuden kodissani kodin keskus; sydän -ja tuntuu, että Tua Casassa sille on tulossa yhtä tärkeä tehtävä meidän perheen elämässä.

www.vernet.fi

Koska viimeksi teit jotain ensimmäistä kertaa? Kun herää ensimmäistä kertaa uudessa paikassa, se on kuin uudesti syntyminen; uuden ajan alku. Keittiö pääsi myös toissa päivänä ensimmäistä kertaa käyttöön. Pyrin tekemään arkiruokaa kotona lasten toiveiden mukaan. Uusi keittiö ajettiin sisään tomaattijauhelipastalla, pestolla ja mozzarellalla höystettynä.

Kun kohtasin keittiöni -se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tiedän aina mitä haluan; ongelmia tulee vasta silloin, kun en löydä sitä. Mutta olen oppinut matkan varrella odottamaan sitä oikeaa. Onneksi unelmieni keittiö tuli heti vastaan Keittiömaailmassa (kiitos veljeni). Olisi ollut turhauttavaa kierrellä ja etsiä -ja vieläkin turhauttavampaa, jos olisi joutunut tekemään kompromissin, koska ilman keittiötä ei voi elää.

Pesto toimii pastan kanssa aina.

Keittiön kivitasot ovat Ylämaan Graniitin malliston musta premium kivitaso.

Kun keittiötä suunnittelee paperilla, niin se, miten keittiö sitten käytännössä toimii, ei ole aivan yks yhteen. Tässä tarvitsee ammattilaisen apua (minua auttoi Heini Kovalainen/Keittiömaailma), joka osaa ohjeistaa, mihin suuntaan esim. kaapin ovet aukeavat ja minkä kokoisia, mitä ja minne. Ja kuitenkin mieltymykset käytännössä ovat sitten kuitenkin erilaisia, joten on tärkeää myös olla keittiön rakennusvaiheessa aktiivisesti läsnä, koska siinä vaiheessakin voidaan vielä tehdä muutoksia!

Vain laatikoissa on vetimet, muuten kaapin ovet avautuvat painamalla. Jääkaappi, pakastin ja tiskikone ovat myös integroitu keittiökaappien taakse. Kaikki keittiökoneet ovat AEG:n mallistoa. Kauttaaltaan selkeää modernia linjaa. Harmaat kaapit antavat mielikuvan sementistä ja kiiltävä valkoinen kaapisto, antaa hyvän kontrastin tummalle kivitasolle. Keittiö sopii talolle ja minulle.

Keittiön allas on myös musta ja se on kiinnitetty Ylämaan Graniitin kivitasoon altapäin. Altapäin tasoon kiinnitetty allas on näyttävän näköinen. Hana on myös kotimainen Oraksen; Alessi design hana. www.oras.com

Keittiössäni on myös taidetta. Huusin viime vuonna Charity Dinner Galan hyväntekeväisyystaidehuutokaupassa Marita Kouhian taulun. Seuraava gaala; Ferrari Charity Dinner Gala järjestetään Restaurant Pörssissä 3.3. Gaalassa on tänä vuonna design hyväntekeväisyyshuutokauppa Kiusaamista vastaan ry:n hyväksi, johon Marita on myös tänä vuonna lupautunut lahjoittamaan teoksen! Illalliskortteja saa: www.lippu.fi.

Lisätietoa gaalasta: https://www.facebook.com/CharityDinnerGala/?fref=ts

Sanotaan, että keittiö on kodin sydän, mutta se on vasta ne eletyt ja koetut yhteiset hetket, jotka antavat keittiöllekin sielun. Ilman niitä, se on vain keittiö.

Kohti uusia hetkiä.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#keittiömaailma #ylämaangraniitti #AEG #keittiö

 

 

http://www.keittiomaailma.fi

Heini Kovanen, Suunnittelu ja myynti puh. 050 5854 305 heini.kovanen@keittiomaailma.fi

  http://www.ylamaangraniitti.fi/tuotteet.html