Muutto; 10 vuodessa ehtii kertyä liikaa tavaraa ja muistoja

Kaupallinen yhteistyö Pakumiehet kanssa.

Muuttaminen oli hyvä idea, kunnes aloin pakata! Muuttaminen on rankkaa, tosi rankkaa. Kävin läpi jokaisen esineen ja lajittelin tavarat; uuteen kotiin, kiertoon, roskikseen tai exän. 10 vuodessa ehtii kertyä liikaa tavaraa, liikaa muistoja ja mitä enemmän tilaa on, sitä enemmän sitä löytää tilaa tavaroille, joilla ei oikeasti ole enää kotia -muistot pitää vaan osata säilöä tai unohtaa.Jos ei ole yhtään hyvää syytä jäädä, on hyvä syy lähteä.

Löysin netistä Pakumiehet. He ovat eri kuljetuksiin ja muuttohommiin erikoistunut tiimi. He tulivat kotiini kuin hyökyaalto. Suojasivat kalusteet, kantoivat, veivät ja taas kantoivat. Autoin siinä sivussa väsyneenä ja he kohtelivat minua kuin prinsessaa. Ja yhtäkkiä vanhan taloni kalusteet olivat muuttaneet Espoosta Helsinkiin. Päälimmäinen tunne muutosta oli kiitollisuus.

Meillä meni yömyöhään, mutta Pakumiehet hoitavat asiakkaan toiveen mukaan räätälöidyt keikkakuljetukset ja muuttopalvelut kuorma-autolla ja isolla pakettiautolla ympäri vuorokauden alusta loppuun.

https://pakumiehet.fi/

Tiedätkö tunteen kun isoja painavia kaappeja terävillä reunoilla viedään rapussa, jota ympäröi uudet ehjät seinät… yhtäkään jälkeä ei tullut muutosta seiniin -ei uuteen, eikä vanhaan. Ihmisestä kertoo paljon, miten hän kunnioittaa toisen omaisuutta, yrityksestä vielä enemmän. Muuttaminen on raskasta, niin henkisesti kuin fyysisesti. Jos joutuisi vielä olemaan huolissaan, niin se ei ainakaan auttaisi.

Voin lämpimästi suositella Pakumiehiä.

Kalusteet on siirretty nyt oikeille paikoilleen. Niiden jalkoihin on laitettu pehmusteet, jotta uuden kodin parketti ja laatat eivät heti naarmuuntuisi. Kaapit ovat vielä tyhjiä ja muuttolaatikot toisaalla; huomaan, että vasta henkilökohtaiset tavarat tuovat kotiin sen sielun. Minun kotini on vielä tunnetasolla Espoossa, vaikka sielläkin on jäljellä enää kuoret ja tähteet.

Perniön apteekkarin korkea vanha kaappi löysi paikkansa uudesta olohuoneesta. Se oli aikaisemmin makuuhuoneessani ja säilytin siinä korkokenkiä. Nyt se saa uuden elämän olohuoneessa, johon se onneksi korkeudeltaan juuri ja juuri mahtui.

Taulun olen ostanut kaupustelijalta ja kehystin sen Kaken kehyksellä Lauttasaaressa. Se oli myös ennen makuuhuoneessa ja sai nyt uuden paikan porrastasanteen seinältä. Taulu kuvaa sitä, millaisesta ihmisuhteesta haaveilen.

Kiitos Pakumiehet hyvin tehdystä työstä!

He eivät ole tiimi, koska tekevät työtä yhdessä. He olivat tiimi, koska he kunnioittivat toisiaan.

Yksin olemme pisara, yhdessä olemme meri. Jää hyvin vanha koti.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

https://www.facebook.com/pakumiehet/?fref=ts

#muutto #pakumiehet #uusikoti #pakkaaminen