Mitä tapahtuu pikkujouluissa, se jää pikkujouluihin!

Kaupallinen yhteistyö GLO Hotel Kluuvin kanssa.

Joulu ei ole vain sesonki, se on tunne ja Helsinki on nyt sitä tulvillaan; ilmassa on joulun tunnelmaa. Joulu on myös aina erään kauden loppu; se antaa ajan pysähtyä. Meillä on ollut töissä työntäyteinen vuosi, jotta juhlistimme Hotel GLO:ssa työkavereiden kesken mm. ihanien jouluglögien merkeissä.

Suomalainen glögi kulttuuri on rantautunut Ruotsista 1900-luvun taitteessa. Juomaa valmistettiin aluksi vain Suomen länsirannikon ruotsinkielisissä perheissä. Glögin teollinen valmistus Suomessa alkoi varsinaisesti 1930-luvulla, mutta jo glögin alkuaikoina on tiettävästi ollut myynnissä pullotettuja joulumausteisia viinejä.

Glögin käyttö yleistyi Suomessa 1960-luvulla, jolloin monilla perheillä oli tapana valmistaa itse omat glöginsä, ja ennen joulua lehdissä julkaistiin usein erilaisia glögireseptejä. Resepteissä heijastuvat selvästi glögin juuret Suomessa, sillä reseptien joukossa on paljon kartanoromantiikkaan viittaavia nimiä.

Pääsimme maistelemaan Hotel GLO Kluuvin omia erikoisglögejä.

Talvi punssi

Ainesosat:

Sitruuna tee, Omena, Inkivääri, Itsetehty vaniljasiirappi, Licor 43, Calvados

Makealla omenalla maustettu lämmin punssi, jossa raikas vaniljan aromi.

Viski glögi

Ainesosat

Whisky Toddy (tumma rommi toimii myös), Kokonainen sitruuna + extra sitruunamehua, Neilikka, Kaneli, Hunaja, Kaneli, Muskottipähkinä, Laakerinlehti

Vahva ja täyteläinen sitrus hennolla makean hunajan aromilla toimii hyvänä talven lämmittäjänä, erittäin hyvä juoma myös flunssaiselle.

Punaviini glögi

Punaviini, Vanilja tanko, Kaneli tanko, Neilikka, Tähtianis, Omena- ja appelsiinimehu, Tuoretta omenaa sekä appelsiinia, Fariinisokeri, Itsetehty mustaherukka-siirappi

Tässä juomassa yhdistyy ihana maustettu viini ja hento sitruksinen aromi. Halutessa voi lisää hieman viinaa.

GLO Hotel Kluuvin joulu on täydellinen tapa nauttia Helsingin joulusta ja juhlallisuuksista kaupungin sydämessä. GLO Bar tarjoaa erityisen talon oman joulupunssin, sekä miellyttävät kauden drinkit.

Vietimme samalla Bretellen pikkujouluja. Hotel GLO Kluuvi oli täydellinen paikka aloittaa ilta ja valmistautua yhdessä, josta pääsi näppäristi jatkamaan iltaa suoraan keskustaan.

Seuraava aamu alkoi ihanalla hotelli aamiaisella. Gluteenittomia tuotteita oli myös runsaasti tarjolla.

GLO Hotelli Kluuvi tarjoaa mainiot puitteet Helsinkiin tutustumiselle, liikematkailulle ja kaupunkiseikkailulle. Helsingin keskustan parhaalla paikalla sijaitseva GLO Kluuvi on tyylikäs hotelli, josta löytyy myös tyylikkäät kokoustilat.

Hotelli tarjoaa myös jouluaaton illallisen 24.12 klo 16.00–21.00, hinta 58 €.

Kun sekoittaa rakkautta, rauhaa ja iloa saa aikaan tunteen, jota kutsutaan jouluksi.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#HotelGLO #Glögi #pikkujoulut

 

 

https://www.glohotels.fi/hotellit/glo-kluuvi

Tuan takki Andiata http://www.andiata.com/

aurinkolasit Tom Ford http://www.proudoptiikka.fi/