Jethro ja 40-kriisi

Keski-iän kriisi on yhtä kuin unelmat jaettuna todellisuudella ja siihen lisätään vielä rypyt. Jethro Rostedt soitti minulle viime keväänä ja pyysi apua. Näyttääkseen ikäänsä nuoremmalta naiset ostavat rasvoja, jotka lupaavat nuorentaa ja miehet nopeita autoja. Jethro oli kuitenkin hankkinut autonsa jo ennen kriisiä; hän tarvitsi apua vaatteissa.

Ennenkuin sanoo sanaakaan, niin se, mitä sinulla on päälläsi kertoo jo tarinan. Pidä huoli, että se on tarina, minkä haluat kertoa. Jethrolla on kaksi roolia; hän on menestynyt liikemies ja toisaalla hän esiintyy TV:ssä viihteellisenä roolihahmona itsenään. Tyyli on ollut hieman hakusessa -molemmissa.

Jethro on isokokoinen mies, jolla on hiukan pakkia ja hoikat kintut. Hän on myös viime aikoina merkittävästi hoikistunut; pelkästään se vie ulkoisesta olemuksesta vuosia mukanaan ja se myös tuo mukanaan lisää elinvuosia.

Se, että miestä ei saa myöskään millään vaatesovituksiin -parturista puhumattakaan -teki työstä haasteellista. Kiinassa sana kriisi kirjoitetaan kahdella eri merkillä; toinen tarkoittaa vaaraa ja toinen mahdollisuutta. Tässä tuli nyt sitten koettua molemmat.

Ohessa muutama kokonaisuus eri elämän tilanteisiin; pukeutumalla oikein eri tilanteisiin viestittää myös hyviä tapoja.

Blogin lopussa on kilpailu! Voita hopeiset kalvosinnapit nimikirjaimilla -kerro mikä asukokonaisuus on mielestäsi Jethrolla paras!

ASU 1. ETON

ETON on ruotsalainen arvostettu laatupaitojen valmistaja. Niiden hinnat vaihtelevat 129-159 € välillä. Materiaali 100% puuvilla. Paitoja myyvät mm. Stockmann ja Bretelle. Kaulassa Jethrolla on 100% kashmirista valmistettu ohut huivi, joka viimeistelee kokonaisuuden.

Jethro on ylipäätään pukumies rennolla otteella. Kauluspaita on ns. tuttu ja turvallinen, merkitystä kuitenkin on sillä, että se istuu hyvin, on laadukkaasti tehty ja helppohoitoinen. ETON paitoja voi käyttää silittämättäkin! Ne kestävät hyvänä vuosia ja hyvin leikattu malli hoikentaa.

Asu 2. HALTI

Kotimaisen HALTIn suunnittelun lähtökohtia ovat pohjoinen estetiikka, selkeä muotokieli sekä kestävät, korkealaatuiset materiaalit. Toimivat, käyttöä mukailevat vaatteet antavat mahdollisuuden nauttia ympäristöstä. Halti mahdollistaa jokaiselle oman tapansa nauttia ulkoilusta, ja sen tuomasta elinvoimasta. Tuotteet on suunniteltu luonnon ehdoilla ja sitä ajatellen.

HALTI: Huippu M jacket 229€  Erittäin kevyt  Weight 300 sarjan pieneen tilaan pakkautuva untuvatakki. Materiaalina takissa on Pertex® microlight kangasta, sisäpinnassa Ultimate Lite Smooth. Takki sopii loistavasti päälimmäiseksi kerrokseksi ja käytettäväksi välikerroksena. Täyte on hanhenuntuvaa suhteella 90/10. Fillpower 700.
Soiro Käsineet 24,90€

Halti Store, Keskuskatu 7, 00100 Helsinki, puh. +358 43 824 5243 www.halti.com

Asu 3. GANT

Gant: Neuletakki 189,90€, Kauluspaita 119,90€, Farkut 119,90€, Tähtihuivi 79,90€

Gant on Jethron lempivaatemerkki ja niiden vaatteet istuvat hänellä hyvin. Laadukasta ja aikuiselle miehelle nuorekasta – oranssi väri piristää talvella!

Gant Store, Urho Kekkosenkatu 1,  00100 Helsinki,  puh. 020 7545046

Neuleen alta pilkottava oranssi nahkavyö ja nahkalaukku by Bretelle.

Asu 4. Sartoria Rossi & Zio

Sartoria Rossi on erinomainen esimerkki italialaisesta räätälöinnistä. Yksityiskohtiin ja muodikkaisiin miesten pukuihin keskittyvän perheyritys Sartoria Rossin valikoimista löydät ainutlaatuiset asut joka tilaisuuteen.
Nopea mittatilauspalvelu tuo italialaisen laadun ja tyylin kaikkien saataville. Brändimyymälästä löydät vaihtoehdot vaativaankin makuun.

Tummansininen Sartoria Rossin mittatilauspuku on 100% villaa, hinta 1790 €. Ruutukangas on trendiä puvuissa ja tuo myös vaihtelevuutta peruskankaisiin!

Kengät ZIO

Jethrolla on iso jalka (koko 46). Se tuo usein eteen vaikeuksia löytää sopivia kenkiä; Ziossa on kuitenkin iso valikoima myös isokenkäisille! Human Scales Gerry kengät (ruskeat) 209 €, Klassiset brogue-yksityiskohdat viimeistelevät Human Scalesin laadukkaat puvunkengät.

Zio on designer- ja lifestylekenkien sekä -laukkujen erikoisliike Helsingissä, Vantaalla ja Espoossa. Viidestä toimipisteestä löydät kattavan malliston naisten-, miesten- ja lastenjalkineita sekä laadukkaita nahkalaukkuja.

https://www.zio.fi/

ZIOn Human Scales Larry kengät (mustat) 229 €, Human Scalesin nahkakengissä on ajaton muotoilu ja kestävät, käsintehdyt tikkaukset.

Woden Balder Canvas X (siniset) 79,95 €, Tanskalaisen Wodenin sneakereissa on kestävä ja miellyttävä, aito korkkipohjallinen.

Sinipunainen nahkalaukku (220 €) soveltuu paremmin yön yli kestäviin reissuihin, kuin Jethron käytössä ollut muovikassi. Punaisella vyöllä (69 €) piristää useita eri asukokonaisuuksia. Molemmat löytää Bretellestä.

HALTI Vimma M Hoodie jacket 109€ Sporttinen ja tekninen lämmittävä välikerros takki hupulla. Sopii rinteeseen ja aktiiviseen urheiluun sekä muuhun vapaa-aikaan. Leikkaus on sporttinen ja materiaali Active Dry siirtää tehokkaasti kosteutta sekä takaa hyvän hegittävyyden kaikissa olosuhteissa. Active Dry on joustava ja mukava materiaali joka pitää lämpimänä.
Vuoksi M pant. Kevyesti joustava materiaali takaa hyvän istuvuuden ja vyölenkit, vetoketju ja säädettävät lahkeensuut sekä vetoketju taskut yhdessä tekävät tästä housusta hyvän valinnan minkä tahansa Haltin takin kanssa.

Asu 5 Sartoria Rossi & Eton

Mittatilaustyönä Jethrolle teetetty Sartoria Rossin punainen pikkutakki on 100% villaa, hinta 990 €. Paita ETON, taskuliina BRETELLE.

On hyvä muistaa, että pikkutakkia, ei tule käyttää ilman asusteita!

Sartoria Rossi. Aleksanterinkatu 40, 00100 Helsinki, puh. 09-35401787,
www.sartoriarossi.com

Asu 6. Eton & Bretelle

Jethron solmio on nähty myös Sauli Niinistön kaulassa useilla eri valtiovierailuilla! Taskuliinan ja solmion tulee aina olla eri kuosia. Pukua ei voi myöskään koskaan käyttää ilman asusteita! Bretellen solmio 55 eur ja taskuliina 39 eur.

Asu 7 SUPER NATURAL

Jethrolle vapaa-aika on vieras käsite, siksi myös vapaa-ajan asusteet tuntuivat vierailta. Verkkarit voisivatkin, ehkä tuoda mukanaan myös elämäntapamuutoksen!?

Supernatural: Oranssi Huppari 179,99€, Verkkarit: 99,99€

www.sn-supernatural.com

Voittaja julkaistaan 21.12.

Muoti sanoo: ”minä myös”. Tyyli sanoo: ”Vain minä”. Jos tyyli on hukassa, aloita muodista.

Ainoa, mikä ei kuitenkaan koskaan mene pois muodista, on hyvä käytös.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#JethroRostedt #myyntimiesjethro #Gant #Halti #Eton #Zio #sartoriarossi #kauppaneuvosjethro