Kauppakeskus Lauttiksen avajaisvieraat kestittiin kaviaarilla ja ostereilla

Juhlia ei tehdä vain ihmisillä. Tarjoilu ja juhlien pienet yksityiskohdat kutsusta alkaen nostavat odotukset korkealle. Lauttis on kauppakeskus Lauttasaaren keskustassa ja lauttasaarelaiset ovat odottaneet sen aukeamista kuin kuuta nousevaa.

Tarjoilu oli sijaintiin sopivaa merellistä; tosin Lauttasaaren neliöhinnat näkyivät myös selkeästi tarjoilussa!

 

Piritta Hagman asuu myös perheensä kanssa Lauttasaaressa; hän yritti kovasti houkutella myös Mikkoa saarelaiseksi.

Tunnelma avajaisissa oli varsin Lauttasaarelainen. Paikalla oli Lauttasaaren ns. tuttuja kasvoja, sekä saarella aktiivisesti vaikuttavia mm. yrittäjien puheenjohtaja, sekä Lauttasaaren kokomuuksen puheenjohtaja. Avajaisvieraiden joukossa näkyi runsaasti saaren yrittäjiä, oppilaitosten johtoa, poliitikkoja ja aktiiviveneilijöitä.

Kaikki Lauttasaaressa tuntevat yli 40v. vanhan perheyrityksen Kaken kehyksen ja sen isännät; Kaken ja toimitusjohtaja Virpi Helttusen. Yritys sijaitsee aivan Lauttiksen vieressä!

Vip-avajaisissa tuli vastaan myös tuttuja kasvoja!

Jos vatsassa oli vielä tilaa kalan ja kaviaarin jälkeen, niin tarjontaa oli myös Lauttiksen eri ravintoloissa runsaasti; tuorepuristetuista mehuista pizzaan. Tunnelma juhlissa oli rennon juhlava!

Kauppakeskuksessa on myös kaksi ruokakauppaa; joiden hedelmä- ja vihannestiskit tekivät vaikutuksen! Tänään kun molemmat olivat kuluttajille avoinna, niin toinen houkutteli halvoilla kanankoivilla ja pullakahveilla, toinen taas naudan sisäfileellä ja banaaneilla. Pullalla on ihmeellinen vetovoima, varsinkin kun lapsikatras on mukana ruokaostoksilla!

Norjalaisella Europarkilla on iso parkkihalli kauppakeskuksen alla! Näin talvella on kätevää saada ostokset suoraan autoon!

Juhliin oli pukukoodina smart casual. Luottovaatemerkkini on kotimainen Andiata. Nahkamekko sai illan aikana runsaasti kehuja! 🙂

Mutta miehet! Oikeesti! Pukua/pikkutakkia EI voi käyttää ilman asusteita! Jos solmio tuntuu liialta, älkää unohtako taskuliinaa!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#avajaiset #Lauttasaari #Lauttis #Andiata

 

Juhlien järjestelyistä vastasi Wille Wilenius / Bulevardin viestintä

Tuan pukee www.andiata.com