Levin upeimmalta huvilalta ambulanssilla sairaalaan

Kaupallinen yhteistyö Levin kanssa.

Keskeltä elämäni kaaosta lähdin hakemaan lepoa ja lomaa Levin kaamoksesta. Olin edellisenä vuonna huutanut Levin avajaisjuhlan hyväntekeväisyyshuutokaupasta Levin upeimman huvilan pitkäksi viikonlopuksi; Levi Spirit on aivan mieletön. Tämä loma meni kuitenkin lähinnä tuskaa huutaessa.

Ehdin rentoutua huvilalla ja nauttia sen upeista puitteista ulkona olevaa poreammetta myöten vuorokauden, ennen kuin minut jouduttiin viemään ambulanssilla Kittilään. Seuraavana päivänä teinkin jo elämäni pisimmän ambulanssimatkan, kun minut siirrettiin jatkohoitoon Rovaniemelle. Kun ruokatorvi ja äänihuulet palavat, niin tietää mitä kipu on.

Jos stressi polttaisi kaloreita, niin olisin huippumalli -valitettavasti se polttaa elämänlankaa; molemmista päistä. Pitäisi elää enemmän, stressata vähemmän.

Onneksi pääsin vielä Levi Spirit:iin takaisin; nauttimaan takkatulesta, hieronnasta ja ulkona olevasta poreammeesta. Jos nauttiminen jäikin vähän lyhyeksi, niin päällimmäiseksi jäi ajatus, että haluan sinne takaisin.

Maailman arvostetuimpiin muotilehtiin lukeutuva ranskalainen Elle valitsi Levi Spiritin euroopan 25 romanttisimman kohteen listalle. Minä olin siellä lasteni kanssa, yhdessä ystäväni ja hänen miehensä ja heidän lastensa kanssa. Romantiikka oli valitettavasti kaukana, mutta ymmärrän kyllä, miksi Elle valitsi paikan. <3 Ehkä ensi kerralla.. 🙂

Huvilat on suunnitellut Arkkitehti Kari Lappalainen ja ne on rakennettu vuosina 2007-2008. Huvilan huoneistoala on 256m2 ja kokonaiskäyttöala 458,5m2. Ulkoasultaan pelkistetyt huvilat ovat sisältä ylellisiä; 5 tähden majoituskohde. Levi Spirit Service Center ja Vanajanlinna liitettiin yhteen vuonna 2011 jolloin syntyi Vanajanlinna Group. Groupissa ovat osakkaina Pekka Vihma, Mika Walkamo, Jussi Salonoja ja Mattias Therman.

  • 70% asiakkaista on ulkomaalaisia ja tulevat ympäri maailmaa. Eniten kävijöitä on englannista ja venäjää puhuvista maista, mutta ei välttämättä varsinaisesti Venäjältä. Ukraina on kovassa nosteessa ja samoin Valkovenäjä. Ranskasta ja muualta keskieuroopasta käy myös paljon väkeä, yllättäen myös Alppi-maista. Kansallisuuksien kirjo on kuitenkin todella laaja.
  • Suurin osa asiakkaista on perheitä tai ystäväporukoita, mutta nykyään on nousussa myös ulkomaalaiset yritysryhmät, jotka varaavat kerralla koko alueen omakseen.
  • Asiakkaat saavat kokonaisvaltaista ja henkilökohtaista palvelua. Palveluiden kirjo on loputon ja periaate se, että kaikki onnistuu.

Ruokailutilassa olevat valaisimet olivat vuonna 1995 perustetun Secto Designin valmistamat ja arkkitehti Seppo Kohon suunnittelemia. Secto Designin valaisimet valmistuvat taitavimpien hienopuuseppien käsissä muotopuristetusta suomalaisesta koivusta.

http://www.levispirit.fi/

Hullu Poron Hyvinvointi-osasto tuo suoraan huviloille lomalaisille elämyksiä ja hyvää oloa! Levit Spiritissä on saunaosastolla valmiina hierontapöytä; olisi syntiä olla käyttämättä sitä!

Hullun Poron Relax Center palvelee kahdessa toimipisteessä, Hotellin tiloissa ja Levin torilla, mutta tarvittaessa hoitajat saapuvat myös mökeille. Mökeillä onnistuu hieronnat, kasvohoidot, meikkaukset ja kampaukset. Heidän suosituimipia hoitoja ovat Lappihoidot mm. Lapin Yrttiöljyhieronta sekä turvehoidot.

http://www.hulluporo.fi/hyva-olo/relax-center/

Levi Spirit huvilat ovat pohjaratkaisuiltaan samanlaisia, joitain eroja löytyy sisustuksien väreissä ja varustuksessa. Osassa huviloista on sisäporeamme, osassa ulkoporeamme ja kahdessa molemmat.

Äänentoisto ja medialaitteet ovat B&O ja niistä pääsi nauttimaan myös ulkona poreammeessa.

Elävän tulen äärellä pääsee rentoutumaan Levi Spirit:ssä sisällä ja ulkona. Kun makaa sohvalla saunan jälkeen ylellisessä kylpytakissa punaviinilasi kädessä ja katsoo tulta kauniissa ympäristössä, niin sitä tuntee olevansa taivaassa.

Pienemmille vieraille kelpasivat myös tohvelit.

Ei tarvitse matkustaa pois Suomesta; Levi Spiritissä on kaikki yhdessäolon ja ikimuistoisen loman ainekset. Se on ainutlaatuinen paikka; yhdistelmä pohjoista luontoa ja ylellistä elämää.

Olohuoneen iso pallovalaisin on Moooi – Random Light.

Sisustus huvilassa on Wood Notesin, eli sängynpäädyt, helmalakanat, matot, rullaverhot ym. ovat kaikki kotimaista designia. Samoin astiat, aterimet, lasit ja keittovälineet Iittalaa ja Fiskarsia. Tuntui, että jokainen villan yksityiskohta oli mietitty loppuun asti.

Levi Spirit Catering -Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa; monta kuvaa on jo romaani.

 

Levi Spiritin huvilan ylellisyys muodostuu myös pienistä yksityiskohdista ja puhtaudesta.

Ylhäällä villan terassilla oli erillinen talvihuone porontaljoineen ulkotulella.

Huvilan elokuvateatteri oli erityisesti lasten mieleen (ja sen myötä rentouttavaa myös vanhemmille..) -valinnan varaa oli 1000 ja 1 eri elokuvaa.

Leville mennään liikkumaan. Levi Spiritissä oli mm. erillinen huone lasketteluvälineille ja varusteiden kuivauskaapeilla. Tarvittaessa myös vaatehuolto olisi pelannut!

Levin loma on myös aktiiviloma. Rakastan laskettelua ja useat talviurheilulajit ovat myös varustelajeja.

Liikkuessa luotan ystäväni Minna Holstin maahantuomiin SN Super Naturalin alusasuihin. Sn on merinovillan ja teknisen kuidun yhdistelmä; pitää ihon kuivana ja lämpimänä! On konepestävä ja voidaan laittaa kuivausrumpuun. Heidän mallistonsa sopii ympärivuotiseen käyttöön ja monenlaisiin sisä- ja ulkoharrastuksiin.

www.sn-supernatural.com

http://www.proudoptiikka.fi/

Levillä on runsaasti erilaisia aktiviteetteja myös niille päiville, kun rinteet ovat kiinni; poroista keilapalloihin, tontuista kylpylään. Keilailussa olen todella hyvä -saamaan pallon oikeaan ränniin, aina.

http://www.levibowling.fi/fi/levi-bowling.html

Onnea ei voi ostaa, mutta laskettelulipun voi.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Levi #loma #villaspirit #Spiritcatering #luxury #LeviSpirit #Lappi