5 asiaa, jotka naisyrittäjän on hyvä tietää & Liisan AmandaB

Yrittäjä on valmis tekemään 80 tuntia töitä viikossa, välttääkseen tekemästä 40 tuntia. Jokaisen kovasti töitä tekevän naisen takana onkin vuori pyykkiä!

Jos et rakenna omaa unelmaasi, joku toinen palkkaa sinut rakentamaan omaansa. Suurin riski elämässä onkin olla ottamatta riskiä.  Unelmista ei tule totta taikuudella; se vaatii hikeä, päättäväisyyttä ja kovaa työtä. Ei kannata nähdä unta menestyksestä, kannattaa tehdä töitä sen eteen!

1. Ei ole oikeaa aikaa aloittaa yritystä.  Älä odota täydellistä hetkeä, sitä ei todennäköisesti koskaan tule, joten ota hetki ja tee siitä täydellinen!

2. Kannattaa pyytää apua! Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat päästä pitkälle; mene yhdessä. Naisyrittäjää ymmärtää parhaiten toinen naisyrittäjä. Ystäväni Liisa Leskinen on myös yrittäjä.

Liisa on kova tekemään töitä, yrittäjäperheen kasvatti. Hän on kulkenut vanhempien työssä mukana, joten yrittäjyys on hänelle elämäntapa. Liisa pyrkii aistimaan, mihin suuntaan kannattaa suunnata työelämässä; hän on kokoajan valmis uudistumaan ja uskoo ehdottomasti siihen, että ne ihmiset pärjää tämän päivän liike-elämässä kenellä on hyvät sosiaaliset taidot, sekä kyky linkittäytyä oikeiden ihmisten kanssa, koskaan kuitenkaan kylmettämättä sydäntä.

Liisalle perhe ehdoton no.1, työ no.2 ja ystävät no3. Hänelle on tärkeää kehon ylläpitäminen urheillen hyvässä työkunnossa. Hän tylsistyisi liian säännöllisestä ja yllätyksettömästä elämästä -Liisalla onkin monta rautaa tulessa.

Blogin kuvat ovat Liisan perheyrityksen maahantuomaa AmandaB sisustusmallistoa.

Naisten on hyvä muistaa kaksi asiaa; käyttäytyä kuin lady ja tehdä töitä niin, että on itsenäinen. Aina ei saa mitä toivoo, mutta sen saa, minkä eteen tekee töitä. Jos elää saadakseen toisilta hyväksyntää, sitä kuolee torjunnasta.

3. Some/nettinäkyvyys on yrityksen julkisivu. Jokainen kanava on mahdollisuus.

4. Älä pelkää. Yrittäminen on riskin ottamista – kiitos seisoo lopussa.

5. Yrittäminen on 100 kertaa vaikeampaa kuin luulit. – Ja 100 kertaa palkitsevampaa.

Liisa Leskisen perheen Marjam-interior on v.1979 perustettu suomalainen perheyritys, toimialana sisustus- ja lahjatavaroiden maahantuonti ja jälleenmyynti. He markkinoivat tuotteita AmandaB tuotemerkillä.

Tuotteet koostuvat piensisustustuotteista- huonekaluihin asti, mallisto on ajan hengen mukainen ja vaihtuu nopeasti.

He tekevät myös räätälöityjä ratkaisuja asiakkaiden toiveiden mukaan, uusina asiakkaina sisustuskauppojen ja jälleenmyyjien oheen AmandaB  (stailaa, upliftaa, sisustaa) myös toimitiloja.

Yhteystiedot: www.marjam-interior.fi

www.amandabshop.com

Liisa Leskinen +358 50 529 8725

Huono uutinen on, että aika lentää. Hyvä uutinen on, että olet sen pilotti! Ahkerasti töitä tekemällä pääsee määränpäähän.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on

#marjaminterior #AmandaB #sisustus #sisustustukku #sisustusnettikauppa #naisyrittäjä

https://www.facebook.com/AmandaB-Collection-272714934023/?fref=ts