Shop till you drop – OutletExpo Messukeskuksessa

Kuka sitten sanoikin, että onnea ei voi ostaa rahalla, ei tiennyt missä shoppailla!

Helsingin Messukeskuksessa järjestetään OutletExpo usean muun eri messun rinnalla. Outlet-messuilla voi tehdä super hyviä löytöjä, niin viikonlopun isänpäivään kuin pukin konttiin. Ohessa muutamia esimerkkejä:

Tuhkimo on todiste siitä, että pari kenkiä voi muuttaa koko elämän. Loskasäällä, joka on vielä edessä, niin kumisaappaat ovat must.

OutletExpon viereisessä hallissa on kotieläinmessut (sen haistaa 😉 ) – Hyvä idea mennä viettämään lasten kanssa isänpäivää äitien shoppaillessa OutletExpossa!

Tämä valkoinen toppaliivi löytyy myös nyt minun vaatekaapista! Shoppailu voi olla myös edullista terapiaa! 😉

Luhdan osasto on täynnä erilaisia miesten ja naisten toppatakkeja aivan käsittämättömän halvalla. Ostin äidilleni lahjaksi 2 ja myös isälleni yhden isänpäivälahjaksi.

Huomenna saan kyllä myydä tukka putkella, jotta saan takas edes osan tänään muiden osastoilla tuhlatuista rahoista. Miten se nyt menikään; jos ostaa -70% alennuksella, niin sehän on kuin pistäisi rahaa pankkiin!?

Näitä kauniita puuveitsiä aion käydä vielä huomenna hakemassa raclette pannuuni.

”Minulla on tarpeeksi vaatteita ja kenkiä” -Ei ole kukaan nainen koskaan sanonut! Tosin on hyvä muistaa, että paraskaan löytö, ei ole hyvä löytö, jos ostos on turha.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#OutletExpoHelsinki