Hio Hoi -myydään lasten merirosvo-kampaamotuoli!

Kun on ollut yrittäjänä kohta 20 vuotta, niin sitä on ehtinyt yrittää kaikenlaista. Haaveita pitää toteuttaa, joskus ne vain päätyvät kalliiksi haaveiksi. Mutta suurimmaksi osaksi, vaikka on joskus liiketilan ovia joutunut taakseen sulkemaan, niin ne muistot mitä niistä jäivät ovat ihania.

Yksi oli Hio Hoi; 2 kerroksinen lastenkampaamo, synttäritila, lelukauppa ja lastenvaateliike. Jokaisen äidin ja pikkutytön unelmakauppa -se oli myös äitini ja minun haave, kunnes oli vaan pakko myöntää, että se oli liian kallis harrastus.

Jos ei yritä, ei voi voittaa. Elämä on muutenkin liian lyhyt, jotta ei kokeilisi erilaisia asioita. Tosin olen huomannut nyt erinäisten kokeilujen myötä, että ehkä kuitenkin kannattaa keskittyä siihen omaa pääosaamiseensa.

Hio Hoi:n jäljiltä jäi lasten merirosvokampaamotuoli! Sen hinta on 300 €, jos haluat ostaa sen!

Jos tiedät kampaamon/parturin, jolla olisi sellaiselle tarvetta, niin mielellään saa tietoa jakaa eteenpäin. Ostaja saa kaupanpäälle myös alla olevan lasten kampaamotuolin! Tiedustelut P. 0400 863 836 / Tua.

Hio Hoi, tuli ja meni -kivaa oli.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

PS: Syteen tai saveen, sen kahvilan aion vielä joku päivä avata tai hotellin! 🙂

#hiohoi #lastenkampaamo #merirosvokampaamotuoli #myydään