Tua Casan ihanan eteisen Napoleon kompleksi

Kaupallinen yhteistyö Kasvihuoneilmiön kanssa.

Melkein kuka tahansa voi antaa hyvän ensivaikutelman, vaikeus on tehdä siitä kestävä. Et saa koskaan uutta mahdollisuutta tehdä ensi vaikutelmaa, mutta kannattaa muistaa, että se ei ole kuitenkaan ainoa mahdollisuus ja ihmiset harvoin ovat sitä, miltä ensin vaikuttavat.

Kodissa eteinen antaa jo vihjeen siitä, mitä sisällä on; se on kodin ensivaikutelma. Tosin aina eteinen ei ole koko totuus. Rakensin eteiseni ja olohuoneen välille seinän, koska halusin eteiseen kansikuvan lipaston. Samalla halusin myös suojaa kodille. Se, että pääsee eteiseen, ei vielä tarkoita, että pääsee sisään.

Eteiseni lattian laatat löysin: http://laattamyymala.fi/

Lipasto ja lattia ovat tosin molemmat elementtejä, jotka olisivat ehkä kaivanneet ympärilleen suuremman tilan. Eteinen on vielä keskeneräinen; joten aika näyttää.

Kansikuvan lipaston ja penkin olen ostanut Kasvihuoneilmiöstä; kalusteet ovat valmistettu Egyptissä, mutta ne ovat suoria kopiota Napoleonin aikaisista ranskalaisista huonekaluista. Penkki tulee eteiseni lattiaan asti ulottuvan ikkunan eteen.

168-senttinen Napoleon oli muuten noin 4 senttiä pidempi, kuin sen ajan ranskalaismiehet keskimäärin. Myytti Napoleonin lyhyydestä on englantilaisen sotapropagandan onnistunein valhe kautta aikojen. Vihollismaan hallitsijaa yritettiin mollata kaikin keinoin, ja tämä oli niistä yksi. Ja täydestä menee Suomessakin nyt 200 vuotta myöhemmin.

Huhu saa helposti siivet.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Kasvihuoneilmiö #Vehoniemenlaattamyymälä #eteinen
http://www.kasvihuoneilmio.fi/