Kuuntele myös mitä et kuule -Voita tyylikkäät YNOIR-kuulokkeet (arvo 259€)!

Kaupallinen yhteistyö YNOIR kuulokkeiden kanssa.

Joskus sanon ei ja tarkoitan kyllä. En sano kuitenkaan koskaan kyllä, jos tarkoitan ei. Aina ei auta, että kuuntelee mitä sanoo, vaan pitäisi yrittää kuulla mitä ei kuule; kommunikointi on haasteellista!

Monet ihmiset eivät myöskään kuuntele ymmärtääkseen vaan kuuntelevat vastatakseen. Ihmiselle on kuitenkin annettu yksi suu, jonka saa kiinni ja kaksi korvaa.. -sen pitäisi jo kertoa jotain. Pitäisi kuunnella kaksi kertaa enemmän kuin puhua!

Kun puhuu, kertoo asioita joita jo tietää, kun kuuntelee, niin voi oppia jotain uutta. Englannin kielessä sanat: LISTEN ja SILENT ovat kirjoitettu samoilla kirjaimilla; mieti sitä!

Älypuhelimien ja erilaisten musiikkisoittimien kasvava kysyntä on vaikuttanut myös kuulokkeiden tarjontaan ja niiden äänentoistoteknologian kehitykseen. Eräs suurimmista maailmanlaajuisista trendeistä on ollut kuulokkeiden myynnin kasvu viime vuosina, ja sama kehityssuunta jatkuu.

YNOIR kuulokkeet on täysin uudentyyppinen tuote, jossa yhdistyy korumainen kauneus (18K kultaus Y-ornamentissa) + käytännöllisyys + huippulaatu, jonka lopputuloksena on ensiluokkainen premium-tuote; YNOIR-nappikuuloke.

YNOIR- kuulokkeiden johtojen risteykohdassa on hieno yksityiskohta: Y-muotoinen metalli, joka on päällystetty aidolla 18 karaatin kullalla. YNOIR:n rakenne on huippuluokan ääniammattilaisten suunnittelema: lopputuloksena on ”iso ääni” minimaalisen pienessä tilassa.

Kuulokkeita tarvitaan eri elämäntilanteita varten – normaaliin arkeen, sekä vapaa-aikaan tai urheilun sopivat kuulokkeet.

YNOIR muodostaa akustisen ”sinetin” korvakäytävääsi. Rakenne eristää ulkopuoliset hälyäänet, jolloin voit käyttää pienempiä äänenvoimakkuuksia saadaksesi laadukkaan äänen.

Nyt voit voittaa itsellesi upeat 259 € arvoiset YNOIR-kuulokkeet osallistumalla arvontaan!

JAA postaus ja KOMMENTOI alle, minkä väriset kuulokkeet sinä haluaisit mieluiten? Arvonta suoritetaan viikon päästä lauantaina ja voittaja julkaistaan kommentteihin.

Your music never looked this good:  http://www.ynoir.com/

Facebook: https://www.facebook.com/ynoir.official

On hyvä muistaa, että hyvätkään kuulokkeet eivät tee omasta laulusta musiikkia muiden korville.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Jälleenmyyjät:

HifiStudio, E. Lindroos, Maranello, Luxury Watch, Tarkiainen, Audiokauppa & Bretelle

#YNOIR #earphones #luxury #18k #jewelry #fashion #design #details #audio #lovemusic