Sen pituinen se -kun eroaa, vanhasta kodista kannattaa muuttaa pois

Kaupallinen yhteistyö Vuokralaatikot.fi kanssa.

Menneisyys on oppitunti, nykyisyys lahja ja tulevaisuus motivaatio.  Jälkimmäistä tarvitaan muutossa; se on kova urakka, varsinkin kun pitää saada lähes 270 m2 huonekaluja ja tavaraa laatikoihin ja muuttokuormaan. Kotona ei pitäisi olla mitään, mikä ei ole käytännöllistä tai kaunista.

Tämä talo on se mihin yksi tarina päättyy, koska jokainen uusi alku, alkaa toisen alun lopusta. On hyvä kuitenkin muistaa, että koti ei ole pelkästään paikka, se on tunne ja se tunne kulkeutuu mukana uuteen. Tässä kodissa on vietetty monta joulua ja muuta perhejuhlaa, on rakastettu ja myös vihattu. Se, että tästä talosta pääsee pois, vapauttaa lopullisesti menneestä.

Vanha kotini on ollut kotini 10 vuotta, lapsistani kaksi on kasvanut siinä koko elämänsä. Tavaraa on tänä aikana kertynyt liikaa ja vaatteita, loputtomasti vaatteita. Seuraavat kaksi viikkoa menee pakatessa ja lajitellessa, mikä lähtee mukaan ja mikä jää. Liika tavara ympärillä on ahdistavaa ja muuttaminen on hyvä hetki karsia kovalla kädellä.

En ole ”kirpputori tyyppiä”, mutta annan mielelläni eteenpäin. Onneksi ympärillä on pieniä lapsia, joille on vielä iloa lasteni pieneksi jääneistä vaatteista ja leluista. Ne vaatteet, joilla itselläni ei ole enää käyttöä pistän kiertoon tarvitseville.

Koti-ikävä -seiniä tulee myös ikävä. Kun muuttaa kodista uuteen, jää taakse myös paljon muistoja. Muistoissa kannattaa keskittyä niihin ihaniin ja hauskoihin. On ironista, että usein unohdamme asiat mitä kannattaisi muistaa ja muistamme asiat, jotka kannattaisi unohtaa.  Mutta jos menneisyyden unohtaa, sillä on tapansa toistaa itseään.

Pojilla on muutama Lego. Ne ovat saanet viime vuosina vähemmän huomiota ja joutavat kierrätykseen tai sitten niistä pitää rakentaa jotain ihan uutta. Mietin, että saisiko niistä tehtyä esim. pallin.

Muuttaminen tuntuu ihanalta -kunnes aloitin pakkaamisen. Onneksi on yrityksiä, joista saa vuokrata muuttolaatikoita! Minä vuokrasin omani Vuokralaatikot.fi! Varasin laatikot helposti netistä ja noudin ne itse Helsingistä Tattariharjun teollisuusalueelta (lähellä Malmia).

Yksi kriteereistä oli hinta; Vuokralaatikot.fi kautta saa pääkaupunkiseudun EDULLISIMMAT koneellisesti pestyt muuttolaatikot.

Heidät löytää myös Facebookista: https://www.facebook.com/MUUTTOLAATIKOITA-VUOKRALAATIKOTFI-230293920357684/?fref=ts

http://www.vuokralaatikot.fi

40 laatikkoa mahtui maasturiini. Ennenkuin ne on täytetty ja muutettu, niin menee kyllä tovi! Palvelu oli Vuokralaatikot.fi :ssä nopeaa, ystävällistä ja avuliasta. Onneksi löysin heidät!

Vuokralaatikot.fi on täyden palvelun muuttoapu pääkaupunkiseudulla yksityisille ja yrityksille.

Minulle oli myös tärkeää saada puhtaita laatikoita. Pakkaamisessa on ihan tarpeeksi työtä ja tavarat haluaa laittaa puhtaisiin laatikoihin. Vuokralaatikot.fi pesee laatikot käytön jälkeen aina koneellisesti!

Talo on tehty tiilistä ja seinistä. Koti on tehty rakkaudesta ja unelmista -sitä kohti.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#vuokralaatikot.fi #muutto #pakkaaminen