Tänä päivänä aika on kortilla ja tehokkuus arvostettua -Keittiömaailmassa

Kaupallinen yhteistyö Keittiömaailman kanssa.

Kotona on kaksi asiaa, johon kannattaa investoida; yksi on sänky ja toinen on keittiö. Useinmiten kummassakin viettetty aika on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Aika on ainoa pääoma, jota on jokaisella ihmisellä ja ainoa, mitä ei ole varaa hukata. Ei kannata sanoa ”vielä on aikaa” tai ”ehkä seuraavalla kerralla”, koska on olemassa konsepti: ”on liian myöhäistä.”

Jos haluaa nähdä kerralla paljon erilaisia keittiöitä, niin kannattaa suunnistaa Espoon KEITTIÖMAAILMAAN, joka on Suomen suurin keittiöiden jälleenmyyjä ja edelläkävijä alalla. Kun ostaa keittiön, niin tärkeää on saada ns. avaimet käteen palvelu; myymäläpäälikkö Merita Wiedmer (kuvassa yllä) osaa asiansa.

Kuvassa Keittiömaailman yhteyspäälikkö Riitta Kaunisto.

Tammikuussa 2016 avattu Espoon Keittiömaailma on pääkaupunkiseduilla 6:sta Keittiömaailmoista suurin; 1500 neliön lippulaivamyymälä. Siellä on upea uusittu A la Carte osasto, missä esillä mallistouutuudet ja täysin uudet suunnitteluideat!

Suosittelen!

Suunnittelu on maksutonta ja aloitetaan remonttikohteissa mielellään mitta- ja suunnittelukäynnillä asiakkaan kotona.

 

Joustavat maksuehdot, ei käsirahaa, myös Keittiömaailma -rahoitus!

Keittiömaailma tarjoaa kaiken keittiöön, markkinoiden johtavat kodinkonemerkit, tasot, altaat, hanat, valaisimet ja muut erikoistuotteet.

Korkeatasoista kokonaispalvelua keittiön suunnittelusta toteutukseen -myös remonttipalvelut putki- ja sähkötöineen.

Keittiömaailmassa on laajat mallistot kotimaisia A la Carten ja Petran keittiöitä, sekä kodin muita kiintokalusteratkaisuja mm. säilytysjärjestelmiä ja kylpyhuonekalusteita.

Oma keittiöni alkaa olla valmis ja mikä parasta, se näyttää paremmalta kuin paperilla! Siitä lisää myöhemmin! Tästä pääset näkemään miltä se näyttää ”paperilla”!  http://www.gloria.fi/blogit/tua-casa/sain-juuri-sellaisen-keittion-kun-halusin

Kun rakentaa taloa on ollut ilo huomata, että lattiasta kattoon, monet uuden kotini elementit mihin olen päätynyt ovat kotimaisia. Suomalainen työ on laadukasta, kestävää ja kaunista katseltavaa -luottamus on kaiken A ja O.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Keittiömaailma #alacarte #keittiö

 

 

 

www.keittiomaailma.fi

www.poggenpohl.fi