”Pimppi jumpassa” -voita kirja ja treeniohjelma!

Kaupallinen yhteistyö Bailamaman kanssa.

Kun kolmekymmentä naista jumppaa vaginoitaan samassa tilassa on tunnelma vähän hämmentävä. Lantiopohjanlihas on kuitenkin naisen tärkein lihas. Se, mikä tästä jumpasta tekee erikoisen on, että tätä lihasta ei silmällä näe, mutta sen kunto vaikuttaa moneen naisen elämänalueeseen. Lantionpohjanlihas on kuin talon perustus; jos se ei ole kunnossa, koko talo on pulassa.

Olin eilen ystäväni kanssa Maija Kiljusen vetämällä ”Pysy tiukkana” tunnilla Lady Line:ssa tutustumassa aiheeseen ja harjoittamassa lantionpohjan lihastani. Hyvät lantionpohjalihakset tukevat ryhtiä, lisäävät naisen seksuaalista nautintoa ja virtsanpidätyskykyä.

Oppia ikä kaikki ja näin 3 lasta synnyttäneenä, haluan mielelläni tämän rakkauslihaksen kuntoon! Lantionpohjalihaksia tulee harjoittaa säännöllisesti koko naisen elämän ajan.

Virtsankarkailu on vaiettu ongelma! Siitä kärsii jopa joka neljäs nainen jossain elämänsä vaiheessa. Se heikentää elämänlaatua ja aiheuttaa sekä sosiaalista että hygieenistä haittaa. Virtsankarkailu ei ole vain ikääntyneiden naisten ongelma vaan siitä kärsii kaiken ikäiset naiset. Lisää aiheesta:

http://pysytiukkana.fi/

Mikä on Bailamama?

Bailamama on vuonna 2011 perustettu suomalainen terveysliikuntakonsepti, jonka ovat kehittäneet fysioterapeutti Maija Kiljunen ja kätilö Emilia Ek-Huuhka. Bailamama kirjassa on lantionpohjalihasten harjoitteluun hyviä ohjeita, joita voi tehdä yksin tai myös yhdessä partnerin kanssa..!

KUUDEN VIIKON OHJELMA AIKUISELLE NAISELLE!

Kaikille naisille tarkoitettu Squeeze 4Venus treeniohjelma perustuu palkittuun ja jo tuhansien naisien käyttämään Bailamama® menetelmään. Bailamama valittiin vuoden liikuntatuotteeksi 2014.

Treeniohjelman avulla saavutat jo kuudessa viikossa huomattavia tuloksia.

https://bailamama.fi/squeeze-4venus-treeniohjelma

Tässäkin jumpassa ovat oikeat varusteet tärkeitä. Biancanevelle on tullut ihania syksyn uutuuksia:

http://www.biancaneve.fi

Voita itsellesi Bailamama pysy tiukkana kirja ja harjoitusohjelma! Voittaja julkaistaan 22.10.

Näin osallistut: JAA blogi facebookissa ja kommentoi alle mikä on mieleisin liikuntamuotosi!

Pysy tiukkana!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

Tuan pukee liikuntaan

 

#Bailamama #lantionpohjanlihas #venus #biancaneve #ladyline #pysytiukkana

PS. Ladylinen Espoo-Nihtisillan pisteessä on Bailamama® 4venus -tunteja! Kesto on 55 min (ma klo 11:30 ja ti klo 18:45).

Treenaa rakkauslihaksesi kuntoon, polta rasvaa ja kiinteytä peppu, vatsa sekä käsivarret. Bailamama® 4venus -tunnilla voit nauttia naisen tärkeimmän lihasryhmän, lantionpohjalihasten supertreenistä. Hyvät lantiopohjalihakset lisäävät naisen seksuaalista nautintoa, tukevat ryhtiä, sekä lisäävät virtsanpidätyskykyä. Kokonaisvaltainen liikuntaelämys kaikille naisille. Tunneilla pidetään yläpää rentona ja alapää tiukkana!

http://www.ladyline.fi/fi/toimipisteet/espoo-nihtisilta/

https://bailamama.fi/