Upeissa valoissa loistava Linnanmäki on huvipuisto lapsille, johon lapsiperheillä ei ole varaa mennä!

Kun yksi laitelippu Linnanmäellä maksaa 8 €, niin se on ryöstö. Milloin lastensuojelutyötä tekevä järjestö, muutti kohteen sellaiseksi, että lapsiperheillä ei ole siihen enää varaa? Linnanmäki on kuin suuri käsi, joka antaa toisella kädellä ja ottaa toisella.

Ranneke maksaa kaikilta noin 40 euroa; iästä ja pituudesta riippumatta. Lasten hampurilainen 6,50; siis pelkkä kuivakka jäähtynyt sämpylä, jonka välissä oleva ruskeaa möykkyä on tarkoitus kutsua pihviksi. Hyväntekeväisyyttä toiseen suuntaan, riistoa toiseen.

Linnanmäen pitäisi kuulua jokaisen lapsen elämään edes kerran kesässä, mutta hinnat Linnanmäellä ovat karanneet monen lapsiperheen käsistä. Ei auta, että tekee paljon hyvää, jos siinä samassa aiheuttaa pahaa.

Mutta samalla Linnanmäki luo paljon naurua, iloa ja voitonriemua. Olimme eilen illalla nauttimassa myös poikkeuksellisen kauniista valomerestä.

Linnanmäen huvipuiston perustivat kuusi lastensuojelutyötä tekevää järjestöä vuonna 1950. Vuonna 1957 nämä järjestöt perustivat Lasten Päivän Säätiön.

Lasten Päivän Säätiö on jo 65 vuotta ylläpitänyt ja kehittänyt Linnanmäen Huvipuistoa kerätäkseen varoja suomalaiselle lastensuojelutyölle. Vuonna 2015 lahjoitettiin 4,1 miljoonaa euroa ja vuoden 2016 tavoite on 4,3 miljoonaa euroa. Huvittelemalla Linnanmäellä tuetaan suomalaista lastensuojelutyötä.

Linnanmäki oli erilainen kokemus näin syksyllä. Kun ilta pimeni ja valot tulivat esiin oli huvipuistossa kaunista ja tunnelmallista.

Linnanmäen kausi huipentuu perinteiseen Valokarnevaaliin, joka järjestetään tänä vuonna jo yhdettätoista kertaa. Tänä vuonna luvassa on valtava määrä väriä ja valoa. Jotta valot näkyvät, tarvitaan ympärille pimeyttä.

Valokarnevaali huipentuu ilotulitukseen, joka järjestetään lauantaina 22.10. Tapahtuman aikana Linnanmäellä on luvassa paljon valoa ja väriä, kun huvipuiston laitteet sekä istutukset loistavat pimeinä iltoina.

Meidän perhe rakastaa Linnanmäen hevospallopeliä ja olemme siinä myös hyviä! Ensimmäisen kisan voitti tyttäreni!

Voitto on parasta kun sen voi jakaa; hirveintä kun joutuu raahaamaan 5 pehmoa kotiin.

Me näemme sitä mitä haluamme.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#linnanmäki #hyväntekeväisyys #ryöstö #valokarnevaali