Prinsessajuhlat; jokaisen lapsen pitää saada olla edes yhtenä päivänä kaikkein tärkein

Elämää ei pidä vain elää, sitä pitää välillä juhlia. Ja tärkeimmät juhlat ovat lasten, koska jos haluaa olla lastensa muistoissa huomenna, pitää olla heidän elämässään tänään.

Tiedän, että on 100 kertaa helpompaa viedä lapsikatras johonkin keskukseen, mitä ei tarvitse itse siivota ennen tai jälkeen, ei tarvitse hankkia ja tehdä tarjoiluja ja kutsukortitkin voi vaan valmiina tulostaa. Mitä erikoisempaa ja makeempaa, sitä paremmat juhlat; vai onko sittenkään?

On myös se toinen mahdollisuus, missä yksi lapsista leikkaa nurmikon, toinen lakaisee kivetyksen, yhdessä haetaan jo päivää ennen lasten kalusteet kellarista ja katetaan pöydät oikeilla astioilla. Käydään yhdessä kaupassa ostamassa tarjoilut ja tehdään ne yhdessä. – Mitkään juhlat eivät ole parempia, kuin ne jotka tehtiin yhdessä.

Vanhempien on turha kuvitella, että lapset eivät arvostaisi yksityiskohtia ja vaivannäköä yhtä paljon kuin aikuisetkin ja varsinkin silloin, kun he pääsevät itse tekemään niitä.

Tarjoilujen ostaminen alkoi kaupassa hedelmä- ja vihannesosastoilta, ja sieltä juustotiskille. 7-vuotias tyttäreni huomautti vähän huolissaan: ”Äiti, musta vähän tuntuu, että sä ostat omille synttäreilles tarjoiluja etkä mun!!” No, viimeistään irtokarkkimeren luona mielipide oli muuttunut.

Hattarakone kotona oli vetonaula, varsinkin kun lapset saivat itse tehdä omat hattaransa; tekemällä oppii. Hyvä elämä on kokoelma onnellisia hetkiä. Tuloksena lapsivieraiden mielestä synttäreillä oli kivempaa kuin Linnanmäellä! -Hattara auttoi tähän varmasti.

Tytöt olivat kaikki pukeutuneet juhlavaatteisiin. Kun lapset pienestä pitäen pukeutuvat juhliin eri tavalla kuin arkeen, he oppivat sen luonnostaan. Myös pikkutytöillä hiustenlaitto on osa juhliin laittautumista. Juhlapukeutumisella arvostetaan juhliin kutsujaa ja hänen juhliaan. On vaikea oppia hyviä käytöstapoja, jos vanhempi ei ole esimerkkinä.

Ohjemassa oli mm. kynsien lakkausta, käsimaalausta; molemmat erillisillä glittereillä. Myös hiuksiin sprayattiin kimalletta. Tytöt tekivät itselleen myös helmistä kaulakorun. Lasten mielestä niin kivaa ja vanhemmille edullista; kivan ei tarvitse olla kallista.

Kun lahjat avataan pullonpyörityksellä yksi kerrallaan, saa jokainen lahja ansaitsemansa huomion ja kiitoksen. Monet lapsista oli itse askarrellut syntymäpäiväkortin <3 .

Kiitos lahjakassien täyte ampui ehdottomasti yli. Olin huutanut Anttilan korkurssi huutokaupasta 20 ekopuuvillasta tehtyä tyttöjen t-paitaa. Olin saanut 20 paitaa yhden hinnalla ja ne olivat mielestäni ihanan tuntuiset. Ajattelin jo huutaessani, mihin paidat menevät.

Myös pienet tytöt huomioivat pienet yksityiskohdat. Lasten ilo on paras kiitos.

Pinkit lasikengät menevät astiapesukoneen kautta takaisin laatikkoon odottamaan seuraavia juhlia.

Päivänsankarin istuin vahvistaa syntymäpäiväsankarin tunnetta siitä, että on hänen päivänsä. Jokaisen lapsen pitäisi saada tuntea edes kerran vuodessa, että juuri hän on kaikkein tärkein.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#syntymäpäiväjuhlat #prinsessajuhlat #hattara #synttärit #juhlat #lastenjuhlat #kaikkeintärkein

PS. Jos haluat lainata tuoleja (12 kpl) ja pöytiä (yhteensä 6 kpl ja niistä saa muokattua erilaisia kokonaisuuksia) niin ota yhteyttä! tua@bretelle.fi VUOKRAHINTA 4O €