Kuinka pitkä on minuutti, riippuu siitä kummalla puolella vessan ovea seisoo; lasteni super makea kylpyhuone

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Hetken kärsivällisyys säästää satoja hetkiä, jolloin tuntisi katumusta. Jos rakentamisessa olen jotain oppinut, niin mistä ensin luuli, että on juuri se, mitä on etsinyt, niin kulman takaa tulee vielä se, mihin valinnassa päätyy.

Kaikki voi alkaa vain yhdestä asiasta, minkä ympärille rakentaa kokonaisuuden; rakensin kokonaisuuden kylpyhuoneen allaskaapin ympärille. Teen lapsille kylpyhuonetta ja yritän huomioida, että se mikä on kiva heille tänään, niin olisi myös kiva 10 vuoden päästä. Hankalaksi tässä tekee, että kun prinsessani toivoo vaaleanpunaista kristallikruunua, niin pojat taas haluaisivat seinille Espoo Unitedin logoja.

Tästä kaikki lähti. Menin Kangasalalle etsimään kaakeleita Vehonniemen laattamyymälään ja ensimmäiseksi löysinkin unelmieni kylpyhuonekalusteita. https://www.facebook.com/Vehoniemen-Laattamyym%C3%A4l%C3%A4-225104167647675/?fref=ts

Kaakeleita on miljoona. Onneksi tiedän yleensä heti mistä pidän, tosin hankalaksi kaakeleiden valinnan tekee se, kun pitää niin monista. Minulla valinnan ratkaisi kylpyhuonekaluste, koska valitsin kaakelit siihen sopiviksi.

Tiina Vuorio, Vehoniemen laattamyymälästä oli tässä korvaamaton! Hän tiesi mikä on teknisesti mahdollista, antoi ideoita ja lopuksi teki kuvat, jotka antoivat jo pitkälle viitteitä siitä miltä kylpyhuoneet tulisivat näyttämään. Jos jokin menee pieleen, niin kuvia on helpompi lähteä muokkaamaan, kun valmiita laattaseiniä.

Suosittelen heitä lämpimästi! -> http://laattamyymala.fi/

Tulevassa kodissamme kaikki kylpyhuoneet ovat mustavalkoisia; niinkuin on myös tapani elää. Kiinteissä kalusteissa kannattaa muistaa, että ei riitä että pitää niistä tänään; niistä pitää tykätä myös huomenna ja tulevaisuudessa. – Kaakeleitakaan ei voi vaihtaa kuin paitaa!

Lattiakaakeli on pinnaltaan tasainen ja muodoltaan pyöreä. Laatat eivät ole niinkuin koirat.

Joskus vasta laattoja seinään laitettaessa huomaa, että seinät kaipaavat kuitenkin vielä sitä jotain. Tällä kertaa lisäsimme vielä laattamiehen ehdotuksesta mustan kapean listan, joka antoi itseasiassa koko seinälle selkärangan.

Ensimmäinen kylpyhuone on nyt kokonaan laatoitettu ja onneksi olen siihen super tyytyväinen; niin työn jälkeen, kuin kaakeleiden valintaan. Kun ei valitse turvallisimpia vaihtoehtoja, niin lopputulos on myös riskialttiimpi,  mutta samaan aikaan tylsä on aina tylsä.

Plan A ei aina toimi ja monesti plan B on jopa parempi.

 

Suihkutakaseinä oli myös alunperin suunniteltu kolmesta eri suuresta laatasta, mutta sekin muutti vielä muotonsa, ennenkuin laatat löysivät tiensä kylpyhuoneen seinään.

Lattialle on helppo hahmottaa, miltä laatat seinällä tulevat näyttämään.

Laattamiehemme Vladislav Veidenbaum on kotoisin Tartusta, Virosta. Hän tutustui laatoitustöihin vuonna 2005, kun kesälomalla sai kesätyöksi rakennusalan apulaisen tehtävät laatoitusmestareilta. Koulun jälkeen hän meni suoraan laatoitusmieheksi. Se, että pitää työstään näkyy työnjäljestä!

Vladislav asuu nykyään Espoossa perheensä kanssa ja hänellä on oma yritys.

Häntä kiinnostaa työskennellä luonnon kiven kanssa; tehdä mosaiikki töitä. Hän toivookin enemmän haastavia projekteja, joissa pystyy asiakkaan kanssa miettimään työvaiheet, materiaalit, sisustustyylit ja esitellä omat ratkaisut.

Työtehtävät : huoneistoremontit;  laatoitustyöt ; parkettityöt ; luonnonkivi asennustyöt . Täältä saat häneen yhteyden:

https://www.facebook.com/vvsrakennus/?fref=ts

Elämässä kannattaa aina etsiä sitä minkä tekee hyvin ja sitä mitä rakastaa. Kun löytää ne molemmat samasta asiasta, vasta silloin on päässyt perille.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#kylpyhuone #kaakelit #vvsrakennus #vehoniemenlaattamyymälä #lastenkylpyhuone