Kun synttärikorttien askartelu lähti käsistä -miten äideillä on vain kaksi kättä?

Kun on paljon töitä tekevä äiti, siinä pitää olla valmis mokaamaan vähän niinkuin jokaisella tasolla ja lisäksi kantamaan huonoa omaatuntoa välillä poissaolevasta läsnäolosta. Yrittäjänä, enemmän tai vähemmän 3 lapsen yksinhuoltajana, joka vielä rakentaa taloa, on vaan pakko päästää täydellisyyden tavoittelusta jossain määrin irti. No can do.

Mutta yhdestä en luovu ja se on synttärikutsukorttien askartelu yhdessä lasten kanssa. Juhlien järjestäminen on ihanaa ja se alkaa korttien askartelusta. Usein vain, kun ensimmäistä kutsukorttia tekee, ei tule mieleen, että niitä pitää usein tehdä parikymmentä. Viimeistään neljättä korttia tehdessä, sitä katuu, kun kortti muodostuu tyyliin 100 eri osasta ja kuitenkin, sitä tekee saman virheen uudestaan taas, kun on aika tehdä seuraavan lapsen synttärikortit.

Muistot ovat parhaita lahjoja. Minun lapseni tulevat muistamaan heidän syntymäpäiväjuhlansa kutsuista alkaen. Jos olenkin välillä liikaa töissä, niin toivon, että ne hetket, kun olemme yhdessä, paikkaa niitä hetkiä, kun olen poissa.

Tätä korttia olen katunut eniten. Jokainen osa on leikattu paperista erikseen ja liimattu korttiin. Aikaa meni noin tunti/kortti. Siihen aikaan ei ollut myöskään Hevisaurus paperiastioita, joten synttäreille askarreltiin kaikki lautasista lähtien. Tallessa olevasta kortista ovat lähteneet hopeiset napit jo irti.

Barbin kuva on liimattu paksulle pehmeälle pahville ja se on vähän niinkuin paperinukke. Juhlamekko on irroitettava ja kutsun taakse on liimattu teksti. Myös paperinuken päähine on irroitettava. Tyttäreni mielestä olin maailman paras äiti. <3

Poikani Star Wars synttäreille tilasin USA:sta kaiken mahdollisen tilpehöörin. Ei mitään järkeä, mutta kun vedin itse Star Wars puku päällä poikien seassa äänen vaimennin käytössä, niin olihan se vaan ihan super makeeta -lastenkin mielestä! 😉

Super Mario synttäritarvikkeita oli myös maasta taivaaseen synttäritarvikkeiden nettikaupassa ja olimme taas äidistä lapsiin myös pukeutuneet teeman mukaisesti.

Joskus on kiva järjestää lapsille juhlia ihan vain huvin vuoksi; pääsiäisnaamiaiset ovat olleet yksi niistä.

Tämä kortti oli kruunu kumilenkillä, joten sen pystyi laittamaan päähän.

Olen säästänyt kutsuista aina yhden muistoksi. Aina ei edes ymmärrä tekevänsä muistoja, sitä vain tietää, että on kivaa.

Jos evoluutio oikeasti toimisi, niin äideillä ei olisi vain kahta kättä.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#syntymäpäiväkutsukortti #äitiys #muistoja #askartelu