Joskus katsoakseen ylöspäin, joutuu katsomaan alas -Onnea Tarja & Andiata!

Kannattaa hakea kunnioitusta mieluummin kuin huomiota; se kestää kauemmin. Mikä myös erottaa naiset tytöistä on se, että usein tytöt hakevat huomiota ja naiset kunnioitusta. Andiata on naisille.

Eilen oli Andiatan 30-vuotis juhlat ja samalla heidän uuden lippulaivamyymälänsä avajaiset Esplanadilla. Avajaiset täyttyivät toinen toistaan tyylikkäämmistä naisista ja iloisesta puheensorinasta. Shampanja virtasi ja juhlissa oli rennon arvokas tunnelma. Andiatan asiakkaat muistuttavat toisiaan ja he selkeästi viihtyivät toistensa seurassa upeassa myymälässä. Andiata sai arvoisensa liiketilan Helsingin paraatipaikalta.

Olin avajaisissa ystäväni yrittäjä Liisa Leskisen kanssa. Olen aina ihaillut Liisan vahvaa eleganttia tyyliä.

Kuvassa Andiatan kaunis perustaja ja omistaja Tarja Rantanen ja kokoomuksen kansanedustaja Ben Zyskowicz hienossa silkkisolmiossa! (by Bretelle)

Shampanjalla voi tarjoilussa vain onnistua.

Olen tuntenut Tarjan ja Andiatan jo parikymmentä vuotta. Hänen tyylikkyytteensä on aina ollut ajatonta ja samalla ajan hermolla. Yrittäjänä olen aina katsonut Tarjaa ylöspäin; hän on ollut Suomessa muodin maailmassa suunnan näyttäjä jo 30 vuotta.

Andiatan mallistossa on printtejä, mutta enemmän yksivärisyyttä. Vaatteita on helppo yhdistellä toisiinsa ja niiden hyvä laatu mahdollistaa yhdistämään eri sesonkien vaatteita toisiinsa.

Andiata on myös huolellisesti tehtyjä yksityiskohtia ja juuri ne usein paljastavat laadun.

Vieraat saivat lähtiessään lahjakassin, jonka sisällä oli ihana musta-harmaa poncho-huivi. Äitini oli hoitamassa lapsiani sillä aikaa, kun käväisin avajaisissa ja vaikka olisin mielelläni pitänyt huivin myös itselläni, niin oli ihanaa ilahduttaa häntä sillä kiitokseksi.

Andiatan klassisten vaatteiden joukossa on myös vaatteita, joissa on asennetta. Andiatan nahkahousut ovat ehdottomasti yksi vaatekaappini aarteista.

Nahka tuntuu hyvältä nahan päällä.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on

#andiata #TarjaRantanen #juhlavuosi #naistenmuoti #avajaiset