Sain juuri sellaisen keittiön kun halusin

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Valintojen tulisi heijastaa toiveita ei pelkoja. Sitä on vapaa tekemään niitä valintoja mitä haluaa, mutta se ei vapauta vastuuta valintojen seurauksista. Kun on monta mistä valita, niin jos mikään ei tunnu ainoalta, niin kannattaa odottaa. Se ainoa oikea tulee kyllä vastaan; minun keittiöni tuli ensisilmäyksellä.

Keittiömaailman Heini Kovanen on ollut suureksi avuksi keittiön suunnittelussa ja on ollut tunne, että on hyvissä käsissä.

Kaikki elämässä on heijastusta valinnoista, jos haluaa toisenlaisen lopputuloksen, kannattaa tehdä erilaisia valintoja. Valintoja vaikeuttaa etenkin, jos pitää valita siitä missä pitää olla, eikä siitä missä haluaisi olla.

Kun tänään tekee hyviä päätöksiä, ei tarvitse katua huomenna. Tältä näyttää tuleva perheeni keittiö:

Kun rakentaa, niin keittiön valinta on yksi vaikeimmista ja tärkeimmistä. Merkitykselliseksi nousee myyjän ammattitaito ja heidän erilaiset atk-ohjelmat, joiden avulla on helpompi havainnoillistaa miltä tuleva keittiö näyttäisi. Pitää aina yrittää valita parhaansa mukaan ja aina tehdä parhaansa, jotta oppisi niistä valinnoista, jotka menivät väärin. Nyt minulla on keittiöstäni tunne, että se on kotiini juuri se oikea.

Keittiön kivitasoksi valitsin mustan kivitason Ylämaan Graniitilta.

Aito Ylämaa kivitaso antaa luonnonvoimaa. Kivi ei ole ainoastaan kaunis, vaan lähes ikuinen elementti. Kiven käyttö ei rajoitu pöytäpintoihin – vain mielikuvitus on rajana.

Ylämaan Graniitti Oy löytää aktiivisesti – mutta eettisesti valmistettuja – kivilaatuja maailmalta. ORIGINAL YLÄMAA DESIGN -leima takaa, että kivitasosi on aito skandinaavinen design-tuote Ylämaa kivimallistosta ja kiven työstöt ovat suomalaista laatutyötä.

http://www.ylamaangraniitti.fi/

Tämän päivän menussa on ota tai jätä.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on

#keittiömaailma #keittiö #kivitaso #ylämaangraniitti #valinta

http://www.keittiomaailma.fi/