Yleensä en sano mitä toivon, vaan mitä aion -taloprojekti myöhässä

Ensin pitää tehdä mikä on tarpeellista, sitten mikä on mahdollista, koska sen jälkeen yhtäkkiä tekeekin jotain, minkä piti olla mahdotonta. Jotta pääsee eteenpäin, pitää kuitenkin ensin aloittaa, koska ainoa mahdoton matka elämässä on se, mitä ei koskaan aloita.

Taloprojekti on myöhässä. Yleensä en sano mitä toivon, vaan mitä aion. Tässä vaiheessa on jo kuitenkin pakko sanoa, että toivon, että talo valmistuu syksyllä. Siihen ei auta puhuminen, vaan tekeminen. Se on vaan vaikeaa, kun ei itse osaa. Halukkuus odottaa riippuu täysin siitä, mitä odottaa. Minä haluaisin päästä jo kotiin.

Olen kantanut kaakeleita vesisateessa, tyhjännyt päivittäin kosteudenpoistajien vesisäiliöitä, vienyt peräkärrykaupalla jätteitä sorttiin ja toivonut salaa, että lumi ei tule tänä vuonna aikaisin. Kun on elämän yksi suurimmista projekteista kesken ja itse ei osaa tehdä oikein asian eteen mitään, niin miettii: ”Missä se mun prinssi valkoisella ratsulla (vasara kädessä) vielä viipyy?!” 😉 😉

Toivo on sitä, että näkee valoa jossain, missä tällä hetkellä näyttää pimeältä.

Toivoa tuovat sisällä alkaneet sisätyöt. Toivominen ei ole unta, se on tapa tehdä haaveista totta. Asioita ei pidä myöskään hoputtaa; kannattaa odottaa, jos se on odottamisen arvoista. Kärsivällisyys ei ole sitä kuinka kauan odottaa, vaan sitä miten odottaa.

Mitä tähän nyt sanoisi; olen surkea odottamaan.

Talossa kuitenkin kuivurit hurisevat ja sisällä tuntuu jo siltä, että on ”sisällä”.

Tänä päivänä rakastetaan enemmän silmillä kuin sydämellä; suurinta osaa kiinnostaa vain asiat, mitkä näkyvät ihon päällä ja vähemmän mitä ihon alla. Peilitkin valehtelevat; ne eivät näytä mitä on sisällä.

Kylpyhuoneen seiniin ei vaan kannata lähteä kiinnittämään kaakeleita, jos betoni on märkää.

Vi ska se och titta.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#usko #toivo #rakkaus