Harmaat hiukset ovat siunaus -kysy keneltä tahansa kaljulta!

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Tänä päivänä monet naiset rakentavat itsestään kauniin, niin että Barbikin on kateellinen ja niskassa voisi lukea made in China. Kun tälle tielle antaa pikkusormen, niin riski on, että se vie koko käden. Tähän sarjaan kuuluvat myös tekokynnet. Ne ovat epäaitoja, kalliita ja mielestäni eivät kovinkaan kauniita -tyylikkyydestä puhumattakaan.

Biotiini Strong Hair & Nailiä syömällä saa omista kynsistä vahvat ja suosittelen mieluummin syömään omat kynnet kauniiksi!

Kun aviosäätyni muuttui 3 vuotta sitten, menetin suuren osan hiuksistani ja kynteni halkeilivat; kun voi sisäisesti huonosti, niin se näkyy myös ulospäin. Stressi tiputtaa kirjaimellisesti hiukset päästä! Vaikka sisin toipui ja aikaa kului, niin hiuksia ei kuulunut takaisin.

Hiuksiin kannattaa invenstoida, koska ne ovat kruunu, jota ei ota koskaan pois. Olin kuullut, että kotimaisen Vitabalans yrityksen Biotiini Strong Hair&Nail’istä voisi olla apua, joten otin heihin yhteyttä.

Olen syönyt Biotiinia nyt päivittäin kuukauden. Vaikutuksen näkee huomattavana kynsissä ja hiuksetkin ovat alkaneet toipumaan ja voin pitää niitä jo auki -tosin niissä selkeän eron näkee vasta myöhemmin.

Biotiini Strong Hair&Nail’issa on hiuksille ja kynsille biotiinia, rikkiä sisältävää metioniini-aminohappoa ja sinkkiä.

Hiuksien ja kynsien rakennusaineena on sarveisaine eli keratiini. Keratiini on proteiini, jonka rakennetta lujittaa rikki.

Hiusten ja kynsien hyvinvointia täydentää sinkki. Sinkki vaikuttaa ihon kuntoon ja se  on yksi tärkeimmistä hivenaineistamme, sitä löytyy kaikista kudoksista. Sinkkiä tarvitaan kollageenin ja elastiinin muodostuksessa sekä solujen uusiutumiseen. Sinkin puute aiheuttaa mm. hiustenlähtöä. Sinkki suojaa soluja myös oksidatiiviselta stressiltä.

Vitabalans BIOTIINI STRONG Hair & Nails myyntipaikat ovat Luontaistuotemyymälät, Apteekit ja Verkkokaupat.

Harmaat hiukset ovat siunaus -kysy keneltä tahansa kaljulta!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

VITABALANS -Suomalainen yksityisomisteinen lääkeyritys perustettu vuonna 1980.

*Tytäryhtiöt 12 Euroopan maassa *Työllistää n.180 henkeä * Liikevaihto n. 22milj. *Pääkonttori Hämeenlinnassa jossa tuotekehitys, kliiniset tutkimukset, rekisteröinti, tuotanto, markkinoinnin johto *Omat tuotantolaitokset lääkkeille, ravintolisille ja maitohappobakteereille *Kaikki tuotteet ovat oman tuotekehityksen tulosta! *Yli 400 erilaista tuotetta; reseptilääkkeet, itsehoito-lääkkeet, itsehoitotuotteet ja ravintolisät, apteekkitarvikkeet ja eläintuotteet

#biotiini #kauniitkynnet #sinkki #biotiinistrong #kauniithiukset