Kauneus ilman älykkyyttä on kuin maalaus servetillä & Smart Games

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Tieto tarkoittaa oikeita vastauksia, älykkyys oikeiden kysymyksien esittämistä. Älykkyys on myös päässä, ei iässä. Ei kannata myöskään sekoittaa keskenään koulutusta ja älykkyyttä.

Kerro minulle niin unohdan, opeta minua niin muistan ja anna minun osallistua niin opin! SMART GAMES on oppia pelin varjolla.

Autolomalla 2500 km 10 päivän aikana vaatii takapenkillä istuville ohjelmaa! Testasimme, niin matkan aikana, kun iltaisin erilaisia matkapelejä. Mukana olivat seuraavat Leikkien SMART GAMES pelit: ÖTÖKÄT, PINGVIINIEN PARAATI, AIVOHIIRI, IQ CANDY, IQ FIT ja ANACONDA.

Raadissa oli mukana kuusi 6-16-vuotiasta lasta. He antoivat kullekin pelille arvosanoiksi 1-5, niin että paras peli sai 5 pistettä.

VOITTAJA oli IQ FIT.

4 lapsista nimesi sen parhaaksi peliksi. Se oli lasten mielestä erilainen, uudenlainen. Pelistä oli helppo ymmärtää mitä piti tehdä; oli kivaa. Onnistumisen ilo vaikuttaa selvästi myös siihen, miten lapsi kokee pelin. Liian vaikea peli saattaa lannistaa, liian helppoa taas ei pelaa montaa kertaa.

SmartGames IQ-Fit, Tuotenro: SG423NR, 120 erilaista hauskaa haastetta! Saatko kaikki kolmiulotteiset palat pelialudalle? 12,90 €

Ötökät peli viehätti molempia pikkutyttöjä ja he antoivat arvosanaksi 5, kun vanhimpia lapsia se ei säväyttänyt. Joskus riittää, että ystävällä on ötökkä lemmikkinä, jotta myös samanniminen peli on mieluisin.

SmartGames Ötökät, Tuotenro: SGT230FI, Magneettinen matkapeli: Pelaa kuurupiiloa ötököiden kanssa! 12,90 €

Pingviini peli jakoi täysin mielipiteet. 9- ja 11- vuotiaiden poikien mielestä peli oli aivan mahdoton, molemmat pikkutytöt antoivat arvosanaksi parhaan ja isoimmat lapset numero 4:sen. Pelissä on eri haasteellisuus tasoja ja toimii myös aikuisille!

SmartGames Pingviinien paraati, Tuotenro: SGT260FI, Laita kaikki pingviinit riviin! Hauska ja haastava magneettinen matkapeli, jossa on 48 haastetta. 12,90 €

SmartGames IQ-Candy, Tuotenro: SG485NR,Herkullinen älypeli, jossa on 60 erilaista haastetta. Hemmottele itseäsi tällä makealla pelillä! 18,90 €

Minä tykkäsin tästä pelistä eniten, lasten arvosanat olivat tasaisen hyviä. Pelissä on myös kestävä hyvä laatikko. Suosittelen!

SmartGames Anaconda, Tuotenro: SG420NR, Jännittävä käärmematkapeli, jossa 100 erilaista haastetta 18,90 €

Anaconda jakoi arvosanat 1-5. Pikkutytöt kokivat sen todella vaikeaksi. Ainoa arvosana 5 irtosi pelin ainoalta ratkaisijalta. Meidän perheen menttaliteetilla arvosana ei välttämättä kerro mitään pelistä, vaan kuinka tappio otetaan vastaan; toinen pojista antoikin pelille arvosanaksi 1. Tässä pelissä oli haastetta myös aikuisille (en ratkaissut).

Voita tai häviä; tee se reilusti.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#leikkien #smartgames #oppiminen #pelaaminen #oppialeikinvarjolla

 

http://www.leikkien.fi/

 

 

 

Leikkien on opettavaisiin leluihin, peleihin ja kirjoihin erikoistunut suomalainen perheyritys. Opettavaisia leluja ja pelejä, jotka on suunniteltu tukemaan lasten oppimista ja erilaisten taitojen kehittymistä hauskalla ja innostavalla tavalla eli leikkien. Lapsi oppii leikkien!

Lapsuuden ihanuus on leikissä. Leikissä ovat myös lapsen parhaat oppimisen lähteet. Leikki tarjoaa lapselle iloa, antaa tilaa mielikuvitukselle sekä kehittää lapsen persoonallisuutta ja luovuutta.

Leikki yhdistetään usein vain lapsiin, mutta myös aikuisilla on oikeus leikkiin. Kiireen lisäksi useat vanhemmat tunnustavat myös osaamattomuutensa leikkiä. Leikkiminen ei kuitenkaan vaadi mitään erityistaitoja. Tärkeää on yhdessäolo lapsen kanssa, antautuminen mukaan lapsen maailmaan.