Ihmiset riisuvat helpommin vaatteensa kuin sielunsa

Naiset ajattelevat miehiä enemmän päivässä, kuin mitä miehet ylipäätään ajattelevat. Joskus tuntuu, että joihinkin tilanteisiin pitäisi suhtautua kuin koira; jos se ei ole syötävää tai leikittävää, niin kannattaisi vaan nostaa jalkaa.. ja lähteä pois.

On paljon helpompi riisua vaatteet, kuin oikeasti kertoa mitä tuntee, ajattelee, pelkää, toivoo ja haaveilee, koska vasta silloin on oikeasti alasti. Voiko millään, mikä on totta, niin menettää kasvonsa? Joskus olisi kuitenkin parempi olla hiljaa, eikä sanoa mitään.

Jos pelkää, eikö se kerro, että tekee jotain tärkeää? Menneisyyden ei kuulu määrittää tulevaisuutta, mutta sitä laittaa tulevaisuuden ihmiset maksamaan menneisyyden ihmisten virheistä. On turha edes toivoa, että eletty elämä ei olisi repussa mukana; rakkaus on vain hetken lumivalkoinen.

Ihastus on väliaikaista rakkautta, rakkaus on kestävää ihastusta. Samalla rakkaus on ainoa peli, missä molemmat voi voittaa. Koirat vain rakastavat.

Ei kannata tehdä tai jättää tekemättä jotain vain siksi, että pelkää mitä muut ihmiset ajattelevat. Ihmiset tuomitsevat joka tapauksessa. Ei kannata jättää kertomatta, jos jostain ihmisestä pitää, vaikka siinä särkisi sydämensä, koska jos et kerro saatatkin särkeä hänen.

Vain kysymällä oikeita kysymyksiä, voi saada oikeita vastauksia. Jos ei kysy, vastaus on aina ei. Ja jos haluat tietää jotain, kysy kohteelta, älä muilta. Koirat ovat ihmisiä helpompia, ne eivät kysy mitään.

Kannattaa harkita kenelle avautuu, koska vain harva oikeasti välittää, muut vain haluavat juoruttavaa. On turha kysyä, miksi jotkut ihmiset haluavat loukata, kannattaa kysyä itseltään, miksi antaa siihen mahdollisuuden.

Ihmisen paras ystävä ei ole koira, vaan toinen ihminen. Monet uskovat, että naisen uskollisuus testataan, kun hänen miehellään ei ole mitään ja miehen uskollisuus, silloin kun hänellä on kaikki. Koirat ovat uskollisia, mutta niin ovat ihmisetkin, pitää vaan valita ympärilleen ne oikeat.

Varmaan kukaan muu ei ilahdu niin paljon kuin koira, kun palaa kotiin. Odottajalle tieto on aina parempi kuin epävarmuus, vaikka se tieto ei olekaan välttämättä sitä mitä toivoisi. Jos elämässä odottaa, voi huomata odottavansa elämänsä; siihen elämä on vain liian lyhyt -vai onko?

Älä puhu, toimi. Älä sano, näytä. Älä lupaa, todista. Kaikki haluavat kuulla totuuden, mutta se on vaikeaa, kun kukaan ei halua olla rehellinen. Totuus sattuu kuitenkin vain kerran, mutta valhe joka kerta kun sen muistaa.

On parempi kertoa totuus ja laittaa toinen itkemään, kuin valhe ja saada toinen hymyilemään. Älä siis anna korviesi todistaa, mitä silmäsi eivät näe ja älä anna suusi puhua, mitä sydämesi ei tunne.

Pussaa, älä kerro.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#alasti #sielu #uskollisuus #totuus

Kuvissa on ystäväni Bettinan perheenjäsenet Ascot & Bayard