Menneisyyttä ei voi muuttaa, jotta se sopisi tulevaisuuteen -Jean Vernetin kaappia voi

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Sen pitäisi aina olla rakkautta ensisilmäyksellä, mutta kun kylpyhuoneen seinävälin mitta on 80 cm, niin siihen ei mahdu 90 cm leveää allaskaappia. Kylpyhuone on kuin palapeli ja on mahdotonta rakentaa palapeliä, joiden palat eivät sovi yhteen. Joskus kuitenkin se toinen onkin vasta se oikea.

Jotkut ihmiset rakastavat sinua vain, jos sovellut joukkoon, tiettyihin raameihin. Mutta ei kannata pelätä tuottavansa pettymystä, koska jos ei ole oma itsensä, sitä ei ole kukaan. Ja jos täytyy liikaa yrittää, ehkä sitä ei ole tarkoitettu. Toivottavasti en yritä liikaa kylpyhuoneen allaskaapin kohdalla, tai siitä tulee kallis yritys.

Pienet palaset muodostavat kokonaisuuden. Pitää olla kärsivällinen; vie aikansa ennenkuin palat loksahtavat kohdilleen, niin elämässä kuin sisustuksessa.

Sillä hetkellä, kun näin mustavalkoisen lipaston, tiesin, että se oli oikea keskikerroksen WC:n allaskaapiksi. Kun näkee sen oikean, mikään muu ei enää käy ja sitä on valmis näkemään vaivaa, jotta toiveesta tulee totta. Lipaston muuttaminen allaskaapiksi ei tule olemaan helppoa, mutta toivottavasti sen arvoista.

Joskus kuitenkin vaikein asia ja oikein asia ovat sama asia. Kaapille pitää löytää vielä mm. oikea kivi allas.

Jean Vernet on suomalainen yritys, joka on keskittynyt ranskalaisiin huonekaluihin ja sisustustuotteisiin. He ovat erikoistuneet puusta valmistettuihin huonekaluihin, joihin designin lisäksi on panostettu materiaaleihin ja valmistuksen laatuun.

Yrityksellä on hyvä palveluverkosto, josta löytyy sisustussuunnittelijoita, puuseppiä ja kuljetusyrityksiä. Verkoston avulla Jean Vernet pystyy tarjoamaan sisustamiseen liittyviä kokonaisratkaisuja.

Vuonna 2008 perustettu Jean Vernetillä on myymälä Helsingin Kruununhaassa, sekä verkkokauppa internetissä.

Mariankatu 21, 00170 Helsinki.Puhelin: 040 415 6477 / Heidi Kangas www.vernet.fi

Kylpyhuoneeseeni tuleva puinen allaskaappi on ranskalaisen Michel Ferrandin suunnittelema ja valmistama lipasto (4042) korkeilla jaloilla ja kahdella laatikoilla, kaarevilla jaloilla ja kahdella ovella. Huonekalu on saatavana useilla väreillä ja värikombinaatioilla.

Lipaston koko: leveys: 78 cm, korkeus: 91 cm, syvyys 40 cm. Tuote on valmiiksi koottu ja se toimitetaan yhdessä osassa. Tosin tässä tapauksessa suuret muutostyö on edessä! Kun työ etenee, teen siitä uuden blogin! 🙂

Lipaston toimitusaika on noin 8 viikkoa. Sen voi tilata suoraan verkkokaupasta tai ottamalla yhteyttä, joko sähköpostilla heidi.kangas@vernet.fi tai soittamalla 040 415 6477. Hinta 1873 €.

 

 

Menneisyyttä ei voi muuttaa, jotta se sopisi tulevaisuuteen -kaappia voi.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#JeanVernet #MicheFerrand #Lipasto #kylpyhuone #rakkauttaensisilmäyksellä #allaskaappi

Blogin kuvat ovat Jean Vernet liikkeestä.