Kun mies avaa auton oven naiselle, niin joko auto tai nainen on uusi & sisareni upea koti!

Seinään on turha hakata toivossa, että siihen tulisi ovi. Joidenkin ovienkin kuuluu säilyä suljettuna. Uskon, että jos jokin menee liian vaikeaksi, sen ei ole tarkoitus tapahtua. Sitten on tavat; ihmiset eivät ole koiria, jotka oppivat uusia temppuja.

Se ovi, jonka avaamme joka päivä ratkaisee millaista elämää elämme. On itse vastuussa omasta elämästään ja siihen ketä ovesta laskee sisään.

Kun taas sulkee oven menneisyyteensä, niin katkeruuden ja vihan kuuluu jäädä oven taakse, muuten elää yhä menneisyyden vankina. Sitten on ovia, joiden ei olisi koskaan pitänyt edes mennä kiinni. Ei auta vaikka sanotaan, että kun yksi ovi sulkeutuu, niin toinen avautuu. Virheen tekeminen ei kerro ihmisestä, vaan se, miten sen korjaa.

Ei se, kuinka iso talo on, vaan kuinka onnellinen koti; tämä upeus on molempia!

Avaan oven sisareni kotiin; astu sisään!

Ulkoapäin se näyttää pienkerrostalolta, jossa asuisi useita perheitä, mutta Ystadin keskustassa, kirkkoa ja nunnaluostaria vastapäätä oleva 4-kerroksinen rakennus on sisareni ja hänen perheensä koti. Talo on 1800-luvulta, mutta täysin remontoitu sisältä. Se on kuitenkin säilyttänyt vanhan talon hengen kattoparruineen, vanhoine portaineen ja korkeine huoneineen. Sisäpihalla on romattinen piharakennus ja talon ulkoasu on aivan erilainen kuin kadulle päin.

Marimekkoa ei pääse pakoon edes Ruotsissa.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

PS. Tai vaan hyvin kasvatettu! ?

#Ystad #koti #marimekko #lomaruotsissa