Isot aurinkolasit piilottavat kaikki synnit

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Älä tee päätöksiä niiden neuvojien mukaan, joiden ei tarvitse vastata tuloksista. On aina vapaus valita, mutta se ei vapauta vastuusta valinnan seurauksista. Pidä huoli, että kun sanot jollekkin kyllä, että se ei tarkoita itselle ei. Tosin kun teet jotain oikein, niin kukaan ei muista ja kun teet jotain väärin, niin kukaan ei unohda, vähiten itse.

Jos aiot piilottaa tunteesi, kannattaa muistaa mihin ne piilottaa. Kaikilla ihmisillä on syntejä, toiset vaan piilottavat ne paremmin. Valheella voi myös piilottaa totuuden, mutta se ei muuta totuutta.

Toivotko koskaan, että saisit uuden mahdollisuuden tavata jonkun uudestaan ensimmäistä kertaa? – Eikä vähiten siksi, että voisit valita toisen tien. Silmät ovat onneksi kasvoissa; on parempi katsoa eteenpäin kuin taaksepäin. Aurinkolasien takaa voi katsoa vähän muuallekkin.. 😉

Aurinkolasit on kuin facebook; voit tuijottaa ihmisiä heidän tietämättään. Ne antavat suojaa, mutta moni unohtaa, että vaikka tunteet yrittää piilottaa, niin lopuksi silmät kertovat. Aurinkolasit eivät vain suojaa silmiä vahingollisilta UV-säteiltä, ne suojaavat katseilta.

Moni tavoittelee ensin näkyvyyttä, piilotellakseen sitten tummien lasien takana. On jännä, että kun peittää silmät; sitä tuntee olevansa suojassa.

Ihmisiä ei kannata tuomita sen mukaan, että he tekevät eri syntejä kuin sinä. Me emme ole syntisiä, koska teemme syntiä, vaan teemme syntiä, koska olemme syntisiä.

Sanotaan, että elämä ei ole mustaa ja valkoista; vaan on lukuisia harmaan eri sävyjä. Mutta jos on olemassa vain oikein ja väärin, niin mitä harmaat sävyt ovat?

PROUD OPTIIKKA – Tom Fordilta ilmestyi kesän alussa keräilijöiden ja muiden Tom Ford fanien mieleen mallisto nimeltä Private Collection. Mallisto on tehty ylellisistä ja laadukkaista materiaaleista, kuten titaanista ja buffalon sarvesta – tätä eksklusiivista mallistoa tulee Suomeen yhteensä tasan 2 kpl, joista toinen löytyy Proud Optiikasta.

Julianne 375 € / Tom Ford / Proud Optiikka

Proud Optiikka on perustettu viisi vuotta sitten keväällä. Se on yksityinen ja kotimainen optikkoliike Ullanlinnassa. Heiltä saa hyvää palvelua ja laadukkaita tuotteita; liikkeen valikoimaan kuuluvat silmälasikehykset, aurinkolasit, piilolasit sekä G-Shockin kellot.

Suomen kattavin ja laajin Tom Ford valikoima kehyksissä ja aurinkolaseissa löytyy myös Proud Optiikasta – Tom Ford kehyksiä valikoimassa on aina 100 kpl! Liike on viihtyisä ja mukava pieni boutique; kaukana mistään tavallisesta optikkoliikkeestä.

Kun pitää kasvot kohti aurinkoa, ei voi nähdä varjoja.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#proudoptiikka #aurinkolasit #tomford

 

Proud Optiikka, Korkeavuorenkatu 19, 00130 Helsinki, p. 09 4775150, info@proudoptiikka.fi

www.proudoptiikka.fi

Avoinna: Ti-Pe 11-18, La 11-15

https://www.facebook.com/Proud-Optiikka-190519860985540/?fref=ts