Jos kateus olisi kuume, koko maailma olisi sairaana

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Kateus, viha ja yksinäisyys ovat tärkeitä tunteita, koska niistä tietää, että jotain pitää muuttaa.

Ei tarvitse edes punaista mekkoa ärsyyttääkseen. Väri punainen viestittää maailmalla valtaa, voimaa ja rakkautta; Suomessa kateus on yhtä kuin punainen vaate. Onnettomimmat ihmiset kuitenkin ali’arvioivat mitä itsellä on ja yliarvioivat mitä toisilla.

Elämä on kuin sateenkaari; sitä tarvitsee niin aurinkoa kuin sadetta, jotta värit tulevat esiin. Mutta elämä on samalla kuin kynttilä; huomisesta ei koskaan tiedä. Kuitenkaan se, että puhaltaa toisen kynttilän, ei saa omaansa loistamaan yhtään kirkkaammin.

Älä koskaan vihaa ihmisiä, jotka kadehtivat sinua. Arvosta heidän kateuttaan, koska he ovat niitä, jotka ajattelevat, että olet parempi kuin he. Toisen menestys, onni tai ilo, ei ole pois itseltä. Tosin ei ole mitään hyötyä menestyä, jos ei ole minkään arvoinen. Meidän arvomme muodostuu arvojemme summasta. Nykyään ihmiset tosin tietävät usein kaiken hinnan, mutta eivät minkään arvoa.

Päätöksiä on helppo tehdä, kun tietää omat arvonsa. Yhdellä ystävälläni on haaveideni koti, toisella haaveideni perhe, kolmas on menestynyt yrittäjä ja neljäs kaunis kuin kuva. Sitä voi iloita toisen puolesta ja samalla haaveilla ja toteuttaa omia haaveitaan. Tärkeintä on tehdä omasta elämästään sellainen, ettei ole tarvetta kadehtia muita; muuten aika menee muiden elämän kadehtimiseen, eikä oman elämän elämiseen.

Luottamus, arvostus ja lojaalius; petä yhdessä ja menetät kerralla ne kaikki.

Kateutta esiintyy myös perheiden sisällä, myös lasten keskuudessa. Se miten lapsi tunteitaan käsittelee on kuitenkin vanhemman vastuulla, koska kateus voi olla myös tie pahuuteen.

Tämän kesän punainen vaate on Andiatan ihana joustavasta jerseystä tehty mekko. Mekko sai minut tuntemaan itseni naiselliseksi ja tyylikkyyden perikuvaksi, mukavasti -mekko istuu päällä kuin hansikas.

Andiatan kesän mallistossa on raikkaita kirkkaita värejä, sekä klassista sinivalkoista Rivieran henkeen, sekä harmonisia beigen sävyjä.

Pahoista tunteista pitää päästää irti, koska se on vähän kuin halaisi kaktusta, mitä enemmän pidät kiinni, sitä enemmän se pistää.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Andiata #punainenvaate #kateus

Mekko: http://www.andiata.com/

 

 

Aurinkolasit by PROUD OPTIIKKA  

TOM FORD / Private Collection 375 €

Proud Optiikka, Korkeavuorenkatu 19, 00130 Helsinki, p. 09 4775150, info@proudoptiikka.fi

Korvakorut by RUBENS