Luottamusta ja rikkinäistä lasia ei saa koskaan ehjäksi, ainoastaan korjatuksi

Voit heittää kivellä, mutta on hyvä muistaa, että vaikka lasin saa kivellä rikki, niin tuhat sirpaletta voi tehdä myös tuhat viiltoa.

Vaikka joku kivittää, ei tarvitse itse muuttua kiveksi. On vahvuutta olla heikko ja itkeäkin saa. Kaikessa pitäisi kuitenkin olla jokin opetus, mutta mitä ilkeistä ihmisistä pitäisi oppia? Oppimisen tarkoitus on muuttaa peilit ikkunoiksi. Pääsääntöisesti pitää vaan valita paremmin seuransa, koska silmä silmästä, tekee maailmasta sokean. Peilistä näkee muutenkin vain itsensä ja taakseen, kun pitäisi katsoa ulos- ja eteenpäin.

Peilaavat savunharmaaseen taittavat ikkunalasit antavat yksityisyydelle suojaa; talosta on nyt valmiina lähes 80% ja viimeisiä ikkunoita laitettiin tänään paikoilleen. Talon arkkitehti on huomioinut auringon paisteen suunnitellessaan talon ikkunoiden sijaintia.

Painavin ikkuna painoi yli 200 kg ja niiden nostoon tarvittiin nosturia, jossa oli imukupit. Suurimmat ikkunat ovat iskun kestäviä turvallisuussyistä ja ne ovat kooltaan yli 2 metriä molempiin suuntiin. Ulospäin ikkunoissa on alumiiniprofiili, jonka sävy on sama kuin katossa. Sisältäpäin ikkunoiden karmit ja pokat ovat valkoista puuta.

Luottamus on kuin rikkinäinen lasi. Kun sen kerran hajoittaa, sitä ei saa enää koskaan ehjäksi, ainoastaan korjatuksi.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#ikkunat #lasi #luottamus