Ihan turha odottaa, että pussaamalla sammakkoa, se muuttuisi prinssiksi

Ihmiset eivät muutu, eikä ihmistä voi muuttaa.

Sadun mukaan, kun prinsessa suuteli sammakkoa, niin sammakko muuttui prinssiksi. Oikeassa elämässä, sammakot ovat sammakkoja. – Tosin joidenkin miesten sisällä asuu rupisammakko.

Naiset saattavat ajatella pelastavansa miehen, mutta siinä tilanteessa kannattaa ensin pelastaa itsensä. Se kuinka mies kohtelee lastensa äitiä ja edellisiä puolisoitaan, kertoo siitä, miten hän tulee sinua kohtelemaan, koska mitä suurimmalla todennäköisyydellä, sinä olet myös jossain vaiheessa entinen. Menneisyys kertoo tulevaisuudesta.

Rakkaus on kuitenkin elämän ihanin asia ja kun se tulee vastaan, kannattaa olla rohkea, mutta ei tyhmä. Rakkautta ei voi pakottaa, voi vaan olla rakastettava. Rakkautta ei voi myöskään etsiä, koska se löytää sinut.

Jos kuitenkin uskot tarinaan sammakoista ja se ei kohdallasi kuitenkaan toimi, niin kun katsoo laatikon ulkopuolelle, niin joskus epätäydellinen on se kaikkein täydellisin. Jos ei prinssi tule elämässä vastaan, niin ei ole mitään väärää sillä aikaa pussailla muita sammakoita. Koska, joskus joutuu pussaamaan montaa sammakkoa, ennenkuin se oikea tulee vastaan.

Onneksi elämä on kuin elokuva, sitä voi itse kirjoittaa loppunsa.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#sammakko #prinssi #rakkaus