Et saa koskaan toista mahdollisuutta tehdä ensivaikutelmaa & upeista upein eteinen

Jos astut väärään junaan, ei hyödytä juosta käytävää pitkin toiseen suuntaan, mutta aina voit astua kyydistä pois; vauhdissakin. Oppi on aarre, jota kantaa mukanaan kaikkialle ja on hyvä muistaa, että kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää.

Luonne ei ole ensimmäinen asia, mitä ihmiset sinussa näkevät. Ennenkuin olet edes avannut suusi, vaatteesi ovat jo kertoneet 1000 & 1 tarinaa, pidä huoli, että se on tarina, jonka haluat kertoa. Joskus se tarina ei ole kuitenkaan tosi, vaan susi koreissa vaatteissa. Kaikki alkaa kuitenkin jostakin; kodissa tarina alkaa eteisestä. Eteinen on kodin ensivaikutelma.

Joskus pääsee vain eteiseen, mutta eteinen antaa vihjeen siitä, mitä sisältä löytyy. Dubaissa on unelmien koti; blogisarjan ensimmäisessä osassa pääset kurkistamaan talon eteiseen!

Korkea halli isolla kristallilampulla on haaveeni. Se ei toteudu vielä seuraavassa kodissani, mutta toivottavasti tulevaisuudessa.

Pitää unelmoida, kunnes unelmat täyttyvät.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Dubai #eteinen #halli #ensivaikultelma #simplydesinginteriors

Koti sijaitsee Dubaissa Palmusaarella. Sen on sisustanut suomalainen yrittäjä ja sisustussuunnittelija Hanna Karonen. Hanna on taitavin sisustaja mitä tiedän. Hänestä ja hänen työstään seuraavassa blogissa enemmän.

http://www.simplydesignuae.com/

https://www.facebook.com/SIMPLY-DESIGN-Interiors-203678256379636/?pnref=about.overview