Paras tapa pysyä nuorena on valehdella ikänsä & käyttää aitoa kultaa kasvoilla; L’Or

KAUPALLINEN ILMOITUS Meillä kaikilla on tarinoita, joita emme koskaan kerro. Salaisuutta ei kannata kertoa muille, koska jos et pysty edes itse pitämään sitä salaisuutena, miten voit olettaa, että joku muu osaisi? On hyvä muistaa, että kolme voi pitää salaisuuden, vain jos heistä kaksi on kuollut.

Paras tapa pysyä nuorena on valehdella ikänsä. Toinen tapa on myös käyttää hyviä kasvonhoitotuotteita ja suojautua auringossa auringolta. Kaikki ei todellakaan ole kultaa mikä kiiltää; L’Or base on ja se on yksi minun salaisuuksistani. Nukun liian vähän, teen töitä liikaa, syön huonosti ja se näkyy kasvoissa -mutta kultahipuilla pystyy huijaamaan ja saa kuultavuutta väsyneeseen ihoon.

Kaikki ammattimeikkaajat, jotka ovat tulleet elämässäni vastaan käyttävät tätä kasvojen ihon hohtamaan saavaa ainetta. L’Or (ovh 74€)

Ihoon sulautuva Guerlainin meikinpohjustus sisältää 24 karaatin kultahippuja. Tämä viilentävä geeli valmistelee ihon ennen meikkiä ja tuo luonnollisen hehkun, viilentävän vaikutuksen, kosteuden, tasaisuuden ja kauniin ihon. Tämä on kaikista kosmetiikkatuotteista mitä käytän niin suosikkini ja riittoisa.

Sanotaan, että kauneutta on viihtyä omassa nahassaan, sitä että tietää ja hyväksyy mitä on, mutta tätä voi kosmetiikalla avittaa. Itsestään huolehtiminen on minulle tärkeää ja tuntuu hyvältä. Tiedän, että ikuista nuoruutta ei ole, mutta valehtelisin, jos en yrittäisi näyttää nuoremmalta, kuin mitä mittarissa jo on (44v.). Tottakai elämässä on tärkeämpiä asioita, mutta ulkonäöstä huolehtiminen ei vähennä tärkeiden asioiden tärkeyttä.

Lasteni ollessa pieniä pysyttelin poissa auringosta lähes 10 vuotta, mutta nykyään viihdyn siellä taas enemmän. Kesän tärkein ihonhoitotuote on aurinkovoide. Aurinko kuivattaa, vanhentaa ja vaurioittaa ihoa. Guerlainin Terracotta suojaavia aurinkovoiteita on saatavilla SPF15 & SPF30.

Terracotta aurinkosuoja ovh 45,92 € – Jälleenmyyjinä Sokos ja Stockmann, sekä hyvin varustetut yksityiset kemikaliot.

Terracotta aurinkosuoja on älykäs yhdistelmä UVA ja UVB filttereitä ja Care Complex, joka suojaa haitallisilta UV -säteiltä ja saasteilta. Tuotetta on tehostettu Tan Booster ominaisuudella, joka aktivoi ruskettumista, lisää sen pitkäkestoisuutta ja heleyttää päivetystä. PAKKAUS 100 ml tuubi on ihanteellinen koko käsimatkatavaroihin. Ylellinen aurinkosuoja ihanalla tuoksulla!

Elämän oikea salaisuus on kaatua seitsemän kertaa ja nousta ylös kahdeksan, mutta – Glowing skin is always in!

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

#aurinkosuoja #kulta #terracotta #salaisuus