Kun äitiys menee ohi naiseuden, vaikka naiseus tulee ennen äitiyttä

On surullista, että eronneiden lasten vanhemmat, eivät osaa kiittää ja arvostaa toista vanhempaa vanhemmuudesta; nähdään vain vihattu ex-puoliso. Ei myöskään nähdä sitä, että jokainen kiusa; taloudellinen tai henkinen osuu myös lapsiin.

Onko niin vaikeaa sanoa kiitos; kiitos, että olet hyvä äiti lapsilleni? Koska vaikka sitä on kuinka eronnut, niin äitienpäivänä, lasten isä on edelleen lasten isä ja arvostus on aina arvostusta. (Vice versa)

Onko niin vaikeaa olla onnellinen ja iloinen siitä, että toinen tekee kaikkensa lasten eteen? Erossa on aina häviäjiä, mutta tappiosta huolimatta on myös voittoja. Saboitomalla ja yhteistyökyvyttömyydellä ei voita kukaan. Hyvällä saa aikaan hyvää; kannattaisiko mieluummin tukea kuin puukottaa?

Kukaan ei rakasta lasta niin paljon, kuin lapsen omat vanhemmat. Ja kun rakentaa ydinperheen ilman tulevaisuutta, rakentaa suurimman virheen mihin ihminen voi ryhtyä. Elämän tärkein päätös on, kenet lastensa toiseksi vanhemmaksi valitsee. Tosin, kun maito on jo kaatunut, on turha itkeä; pitää kasata ehjä palapeli niistä paloista mitä on. Vanhempien ensimmäinen velvollisuus on suoda lapsilleen onnellinen lapsuus, yhdessä tai erikseen. Lapsen tarpeet, hyvinvointi ja etu menee aina vanhempien edelle.

Äitienpäivänä haluan ehdottomasti olla lasteni kanssa ja tehdä siitä heille ihana päivä. Onnelliset lapset tekevät onnellisen äidin. Tänä vuonna menemme ystäväni ja hänen lastensa kanssa picnicille. Äitienpäivän saa näin jakaa myös toisen aikuisen kanssa, vaikkakin sitten toisen äidin. Eron jälkeen äitienpäivä ei vaan ole enää koskaan sama, koska lasten isä ei ole enää koskaan läsnä ja vice versa.

Ennen äitiyttä tulee naiseus. Ja vaikka äitiys on sen jälkeen aina ensin, niin, jotta voi oikeasti olla onnellinen nainen, pitää pitää huoli naiseudesta. Äiti ei ole kokonainen ilman, että saa olla myös nainen ja parisuhteet voivat varmasti huonosti, jos keskittyy pelkästään äitiyteen. Joskus äitiys on myös pakoreitti, sillä saa helposti rakennettua muurin toiseen vanhempaan.

Äitinä löytää voimavaroja, joita ei tiennyt omistavansa ja kokee pelkoja, joita ei tiennyt edes olevan olemassa. Sitä puolustaa omaansa viimeiseen hengen vetoon asti, hinnalla millä hyvänsä.

Äitienpäiväksi on luvattu ihanaa säätä. On odotettavissa lasten hymyileviä kasvoja, riemua ja läheisyyttä; onnellisuutta.

Onni on olla ylipäätään äiti, vuoden jokaisena päivänä; yksinkin.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

PS1. Hyvää äitienpäivää Raija! <3

PS2. MIES, joka olet ISÄ!!! Muista lastesi äitiä lahjakortilla The SPA kauneushoitolaan!

Koska, kun lastesi äiti saa pitää huolta naiseudestaan, hän pitää paremmin myös huolta miehisyydestäsi! 😉 Ja muista myös omaa äitiäsi; hän on varmasti hemmottelun arvoinen! <3

Tua Casa tunnuksella saat äitienpäivän kunniaksi ihanat kasvohoidot erikoishintaan:

1. Detox kasvohoito 45min / 50€ Ihoa puhdistava, rauhoittava ja kosteuttava kasvohoito.

2. Lifting kasvohoito 120€ / 60min Kiinteyttävä ikääntyvän ihon tehokasvohoito, joka sisältää peptideitä ja kollageenia. Sis. kasvojen ihontoimintoja tehokkaasti stimuloivan ja liftaavan hieronnan.

Tilaa lahjakortti info@thespa.fi tai soita 045 8531260

Etusivu

#äitienpäivä #yksinhuoltaja #lapsetensin #onni #muistaäitiä