Palohälytys kruunasi Burger Kingin saunasynttärit ja maailman paras päivä

Syntymäpäivä on ensimmäinen päivä matkasta, joka kestää 365 päivää. Kun herää syntymäpäivä aamuna, on se erilaisempi päivä, kuin mikään muu vuoden päivä, tai niin sen ainakin pitäisi olla. Lapsen silmistä paistaa onni jo ensi hetkestä, kun hän silmänsä aamulla avaa. Ja äitinä on ihana tunne, kun saa tehdä siitä lapselleen, juuri siitä hetkestä lähtien, maailman parhaan päivän.

Esikoiseni täytti 11-vuotta ja alkaa olla iso poika. Ja siksi syntymäpäiviä juhlittiinkin jo isomman pojan merkeissä Mannerheimintien Burger Kingin saunatiloissa.

Annoin kahdelle pojalle tehtäväksi toimia saunapoliiseina, jotta pojat pysyvät saunassa hengissä. Äidillä kun sinne ei tässä vaiheessa ole enää mitään asiaa.

Värikkäät saunanlauteet ja TV saunassa; voiko miesten mielestä enää parempaa saunaa olla. -Ei voi, ainakaan jos kysyy 11-vuotiailta pojilta! http://www.restel.fi/kokoukset-ja-tapahtumat/burger-king-pikaruokasauna

Kuivaaminen Burger Kingin pyyhkeeseen tuntui myös selkeästi paremmalta, kuin jos olisi olllut oma pyyhe.

Juhlatila oli koristeltu eri värisillä viireillä, mikä miellytti erityisesti äidin silmää.

Myös juhlien tytöt pääsivät saunomaan poikien jälkeen. Tässä vaiheessa ei ole vielä väliä, vaikka hiukset kastuvat kesken juhlien. Tosin tässä vaiheessa lapsuutta ei enää mennä myöskään yhtäaikaa saunaan poikien kanssa.

Tyttöjen ollessa saunassa; kiinteistössä tuli palohälytys ja koko ravintola tyhjennettiin tehokkaasti, mutta ystävällisesti. Lapsille tämä oli yksi illan kohokohdista!

Yksi pojista sai toimia tilausten vastaanottajana; tekemällä oppii. Lähes parikymmentä poikaa tekivät tilauksensa kaaoksen vallitessa, mutta ryhmätilaamiseen varta vasten tehdyt kaavakkeet auttoivat pitämään tilanteen hallinnassa.

Burger Kingin Whopper ateria oli suosituin, mutta yllättävän moni pojista otti myös kanahampurilaisen.

Jälkiruoaksi maistui jäätelö, josta löytyi myös laktoositon vaihtoehto.

Ruokailua odotellessa pojat pelasivat Play Stationillä kilpaa.

Selfien otto sujuu myös pojilta. Kiitos-lahjakasseissa olleet CUTRIN hiusvahat olivat suosittuja ja selkeästi 11-vuotiaat pojat tietävät jo, koska näyttävät komeilta.

Enzo sai sisarruksiltaan ja minulta lahjaksi RAZOR RIPSTIK BRIGHTS BOARD:in. Siinä on 360° kääntyvät pyörät ja liikkuva dekki tarjoaa uniikin carving-liikkeen, joka ei vaadi vauhdin potkimista jaloilla.  http://munjoukkue.fi/

Mikään ei olisi sinä päivänä voinut mennä paremmin; maailman paras päivä.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#Burgerking #saunatila #synttärit #juhlatila

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ Sain Burger Kingiltä lahjakortin heidän saunatilaan blogia vastaan.