Jos katuu hukattua aikaa, hukkaa sitä vain enemmän

Aika osoittaa parhaiten; mikä elämässä on tärkeää ja kuka ei. Rakkaus on aina täysipäiväistä, ei osa-aikaista, ei joskus ja varmasti ei vain silloin, kun sinulle sopii. Aina on aikaa, jos vain haluaa. Ei ole kyse siitä onko aikaa, aikaa pitää tehdä -eri asia sitten on haluaako. Aika ei myöskään odota, joskus se vaan ajaa ohi.

Tuntuu, että rakkaudessa väärä ihminen tulee aina oikeaan aikaan ja oikea ihminen väärään aikaan. Elämässä ei kannata sanoa, että meillä on vielä aikaa, tai ehkä seuraavalla kerralla, koska jossain vaiheessa on vain liian myöhäistä.

Tämä iso puusta tehty rannekellon muotoinen seinäkello tulee lasten oleskeluhuoneeseen uuteen kotiimme. Seinällä se on pystysuunnassa.

Ainoa oikea ylellisyys elämässä on aika, se on ainoa asia, mitä ei saa takaisin. Ei kannata hukata aikaansa ihmisiin, jotka eivät ole valmiita käyttämään sitä sinuun; jotkut käyttävät vapaa-aikaansa sinuun, toiset tekevät vapaata aikaa. Aikaa ei voi omistaa, mutta sitä voi käyttää ja jos sen hukkaa, et saa sitä koskaan enää takaisin.

Aika ei paranna kaikkea, se vain opettaa elämään asian kanssa. Ei kannata hukata aikaa katsomalla taaksepäin, elämää ei ole tarkoitettu kulkemaan takaperin. Aika lentää ja sinä olet oman aikasi pilotti. Ja jos käyttää aikaa ollakseen vihainen, se kaikki aika on pois ajasta, jolloin voisi olla iloinen.

Kannattaa olla valikoiva keneen aikaansa sijoittaa, koska on pahempaa hukata aikaa, kuin hukata rahaa. Aika kannattaa käyttää viisaasti -se on jokaisen sekunnin arvoinen. Jos katuu hukattua aikaa, hukkaa sitä vain enemmän.

Joskus elämässä tulee aika, jolloin pitää päättää kääntääkö sivua vai sulkeeko koko kirjan. Joskus elämässä tulee aika, jolloin pitää oikeasti herätä. Se mihin aikasi käytät, kertoo eniten sinusta.

Kuvien kellot ovat italialaisen CASALINI home mallistosta. Kävin heidän tukussaan Bolognassa tammikuussa. http://www.casalinihome.com/

Helmikuisesta blogista löydät kuvia yrityksen lampuista: http://www.gloria.fi/blogit/tua_casa/lamppu_paalla_kiska_kiinni

Rikkinäinenkin kello on oikeassa kahdesti päivässä.

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on.

#casalinihome #seinäkello #sisustus #aika #sisustustukku #kello #gloriankoti