Jos herää ilman tavoitteita, kannattaa mennä takaisin nukkumaan

Elämässäni on ollut aika, kun odotin öitä ja unia, koska ne olivat pakomatka onnellisuuteen. Viimeistään silloin, kun on unissaan onnellisempi kuin omassa elämässään, kannattaa elämälleen tehdä suuria muutoksia.

Kenenkään ei pitäisi myöskään katsoa elämäänsä taaksepäin ja miettiä öitä, jolloin saivat paljon unta. Toki päivät niiden öiden jälkeen, joita ei viettänyt nukkuen, saattaa olla usvan peitossa, koska mikään ei toimi niin huonosti kuin järki, kun on nukkunut liian vähän tai ei ollenkaan. – Usein elämän parhaimmat hetket kokee ajalla, jolloin pitäisi nukkua.

Hyvälaatuiset vuodevaatteet petauksessa ovat a ja o, vietät kolmasosan elämästäsi lakanoiden välissä! Luonnollinen puuvilla lakanoiden materiaalina on varma valinta. Minun valintani laadukkaissa vuodevaatteissa on: http://www.delfino.fi/

Se ketä viimeisenä mietit, ennenkuin silmäsi illalla suljet; hän on se, jonka luona sydämesi on. Ja jos miettii työ- tai stressaavia asioita, niin se on varma tapa olla nukahtamatta. Nukkuminen on niitä harvoja asioita, jossa olen hyvä silmät kiinni, mutta on myös hirveetä jos elämässä tulee vaihe, jolloin ei saa unta. Been there, done that.

Fretten tiheästi kudotut puuvillaperkaali- ja puuvillasatiiniset premiumlaatuiset lakanat takaavat niiden sileyden, käyttömukavuuden ja kestävyyden. Nämä lakanat eivät kerää pölyä, sopivat siis myös allergikoille ja kestävät käytössä nukkaantumatta. Valmistaja: Frette, 260,00€

Pitää herätä päättäväisenä ja mennä nukkumaan tyytyväisenä. Pitää tehdä itselleen sellaisia tavoitteita, että jokainen päivä tuntuu aamusta lähtien jo uudelta mahdollisuudelta ja illalla jo odottaa innolla seuraavaa päivää. Joku päivä kun herää, niin saattaa huomata, että ei ole enää aikaa tehdä, mitä on aina halunnut, joten se kannattaa tehdä nyt.

Fretten maailmankuuluilla, premiumlaatuisilla lakanoilla tuot makuuhuoneeseen hieman ylellisyyttä ja tunnet nukkuvasi kuin luksushotellissa omassa kodissasi.

Joskus päiväni alkaa väärinpäin. Herään kuoleman väsyneenä ja menen nukkumaan pirteänä. Välillä olen ollut niin väsynyt, että olen nukahtanut puhelimeen tai tietokoneen ääreen. Tuntuu, että pitää saada itsensä ihan poikki, ennenkuin voi mennä nukkumaan.

Makuuhuoneessani lakanat sopivat myös muuhun sisustukseen. Vaaleus rauhoittaa ja ylellinen puuvillakangas tuntuu ihanalta iholla.

Mahdollisuudet ovat kuin auringonnousut. Jos odotat liian pitkään; menetät sen. Ja sitä paitsi maanantai on paras päivä paikata edellisen viikon virheet! Ihanaa alkavaa viikkoa!

<3, Tua

– Koti on siellä missä sydän on

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ

Delfinon Frette lakanat löytyvät myös minun sängystäni ja olen saanut ostaa niitä alennuksella. Tunnuksella TUA saat huhtikuun loppuun asti -10% alennusta Delfinon laadukkaista tuotteista! http://www.delfino.fi/fi/makuuhuone

Frette on italialainen tekstiilialan yritys, joka tunnetaan erittäin korkealaatuisista tuotteista. Yritys on perustettu vuonna 1860 Grenoblessa Ranskassa, josta se siirtyi vuonna 1865 Concorezzoon Italiaan. Nykyinen pääkonttori sijaitsee Italian Monzassa. Sisustus Delfino on ainoa suomalainen Fretten tuotteiden virallinen jälleenmyyjä.

Fretten artisaanit ovat tunnettuja luovuudestaan sekä teknisistä taidoistaan. Fretten tuotteita kuvaa ajaton klassinen tyyli, hienoimmat materiaalit ja uniikki italialainen design. Yhtiö on varustanut mm maailman huippuhotelleja, kuninkaallisten residenssejä, lentoyhtiöitä ja yksityiskoteja. Fretten omia liikkeitä löydät arvokkailta ostoskaduilta ympäri maailmaa.  Uusi upea mallisto julkaistaan joka kevät/kesä ja syksy/talvi. ”Since 1860 there’s nothing like Frette”

Oheisesta linkistä pääset lakanoiden oikeisiin hoito-ohjeisiin! http://www.delfino.fi/fi/hoito-ohjeet