Ah, unohda prinssi… pidä kengät -Cinderella & 16 000 €:n kengät

Kun katsoo kaikkia kenkiä ja laukkujaan, niin ajattelee: ”Voi pahus, tuossa on taas yksi yksiö”. Mutta samaan aikaan onnea ei voi ostaa, mutta uudet kengät voi – ja se on vähän niinkuin sama asia.

On kenkiä, jotka ovat todella kauniita jalassa ja toisia, joilla voi myös kävellä. Minä panostan kenkiin, joilla voi tehdä molempia; yleensä. Suomi ei ehkä ole ihan kenkien luvattu maa, mutta onneksi meillä on Zio.

Joskus kengät ovat kuin osa koko asua, ei vain asuste. Parhaimmillaan kengät ovat kokonaisuuden keskipiste, joiden ympärille muu kokonaisuus on rakennettu. Shoes like candy kenkäni on tehty käsin Espanjassa (Zio:sta).

Yhdistin kengät Ferrerin raidalliseen asukokonaisuuteen; ne olivat luodut toisilleen. Toppi 45 €, housut 45€  www.ferrer.fi

Miran kengät ovat myös Ziosta: ROBERTO FESTA, Model: PAGSOFTY, 189,00 € . Pääkaupunkiseudulla on useita Zio kenkäliikkeitä ja muuten heillä on toimiva nettikauppa. https://www.zio.fi/

Dubaissa on yksi maailman suurimmista ostoskeskuksista The Dubai Mall, jossa on luonnollisesti varmaan maailman suurin kenkävalikoima: Level shoe District. Kulttuuri ja sääerot näkyvät kenkätarjonnassa, mutta oli ihanaa ihastella kenkiä. Joskus vähemmästä löytää paremmin; toisinaan on harmi, että on niin paljon ihania kenkiä, mutta vain kaksi jalkaa. Mutta parasta oli hyvät kengät jalassa, koska kävelimme paljon.

ROYAL REPUBLIQ, Model: ELPIQUE, ROYAL REPUBLIQ, 149,00 €  / Zio

Seuraavat kenkäparit Dubaissa olivat erikoisuuksia, lähinnä jopa kenkätaidetta. Hinnat olivat n. 1000 € / pari lukuunottamatta ensimmäistä, joita tehdään käsin tilauksesta mm. aidoista helmistä kuukauden toimitusajalla. Hinta n. 16 000 euroa by Nicolas Kirkwood

Manoloista aina hehkutetaan, mutta en voi ymmärtää mitä! Mielestäni pikkusievää..

Joskus enemmän on oikeasti liikaa, joskus ruma on kaunista. Seuraavat olivat mielestäni upeat ja käsintehdyt.

Tuhkimo on todiste siitä, että yksi pari uusia kenkiä voi muuttaa koko elämän, joskus siihen vaan tarvitaan kaksi paria.

<3, Tua

-Koti on siellä missä sydän on.

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ; Olemme saaneet Ziolta kenkiä.

Zio on multibrand concept, joka edustaa Suomessa 20 suunnittelijaa ja merkkiä. He luottavat ainutlaatuiseen suunnitteluun ja persoonalliseen tyyliin. Heidän kolme liikettä Helsingissä kattavat naisten, miesten ja lasten jalkineet sekä upeat nahkalaukut arkeen ja juhlaan. Ziosta löydät mm. Camperin, Wondersin ja Pura Lopezin Pohjoismaiden suurimmat mallistot!

Seuraa Zioa myös Instagramissa! www.instagram.com/zioshoes

www.facebook.com/zio

Zio – Aleksanterinkatu 15, Avoinna ma-pe 10-20, la 10-18, su 12-18, p. 020 749 7290
Zio – Galleria Esplanad, Avoinna ma-pe 10-19, la 10-17, p. 020 749 7291
Zio – Fredrikinkatu 28, Avoinna ma-pe 10-18, la 10-16, p. 020 749 7292
Zio – Kauppakeskus Jumbo, Avoinna ma-pe 9-21, la 9-18, su 12-18, p. 020 749 7293